Salutare, are cineva adaptor 220 V - 12V cu iesire ca de bricheta auto? Multumesc.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Undita.123
Comment
-
Originally posted by iunian21 View PostCeasurile s-au dat. Se mai adauga maneta bloc lumini fara proiectoare si maneta comanda stergatoare fara CB . 100 lei amandoua. Poze o sa pun maine. Multumesc.Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.
Comment
-
am de vanzare 4 bucati de plexiglas dimensiuni : 3 buc ( una e ciobita intr-un colt ) 30,5 cm/28 cm si una 30,5 cm/23 cm , toate au grosimea de 7 mm
pret 25 lei cele mari si 20 lei cea mica
Comment
-
Vand volan Genius Force Feedback. KIT-ul contine:
- Volan cu sistem de prindere pentru masa/birou
- Padele pentru schimbarea vitezelor
- 6 butoane a caror functie poate fi setabila
- 2 LED-uri de control
- Buton de activare a vibratiilor, are 10 programe de feedback
- Pedale
- Transformator electric pentru alimentare
- Se conecteaza prin USB sau pe serial
- Driver pentru Windows XP (pentru Vista/7 cred ca se gaseste pe net)
Cat l-am folosit mi-a mers orice joc cu masini/tiruri pe care l-am jucat.
Pret: 50 lei Pe okazii e 100-140. Nu stiu pretul real pentru ca l-am primit cadou.Attached Files
Comment
-
CUMPAR serigrafie climatizare argintie - astept PMsigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Vand/Schimb placa video NVidia GeForce 9600 GT 512MB-PCI Express cu o placa video mai slabuta (nu conteaza cat de slaba e) plus diferenta din partea cumparatorului (maxim 50 lei o sa cer) sau vanzare directa 100 lei. Placa este perfecta din toate aspectele, accept retur daca nu se potriveste.
Vand calculatorul vechi iar noul cumparator nu este interesat de placa video.
Doar pt Bucuresti, foarte urgent!
Comment
Comment