Originally posted by hmv86
View Post
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
caut si eu o toba finala (sport sau de alta masina cu motor mai mare, gen 2.0) in stare buna. daca este carub sau ceva asemanator, musai cu silencer si suport prindere. reductia nu-i problema cu ea, ca se face la orice atelier de tobe.
sa nu fie exagerat de zgomotoasa, avem militieni foarte harnici in Buzau si nu vreau sa le dau motiv...
Am gasit o optiune de carub "inox" fara silencer, gasim eventual un silencer pentru ea?
Comment
-
Originally posted by kos93myn View PostSchimb faruri cu lupe, angel eyes si xenon faza scurta 35w/6000k pentru Logan PH1 cu faruri originale + diferenta. Mai multe detalii pe privat.
lasa si tu un nr de tel si ne auzim la telNu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.
Comment
-
Originally posted by IonutCristian View PostAm in plus 10 becuri T10 cu 5 led-uri SMD 5050 albe la 5 lei bucata si 2 metri de banda cu leduri albe waterproof la 15 lei metrul.Daca doreste cineva vorbim pe privat.
Comment
-
Originally posted by etylan View Postle-as vrea eu, dar cum facem cu schimbul.
lasa si tu un nr de tel si ne auzim la telAvem benzina in sange, deci nu e problema mare,
Daca o luam pe ulei ne consideram motoare!
Comment
Comment