If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cata daca vrei faruri de imprumut am eu pe cele vechi, dar unul nu mai are pe el reglajul pe inaltime, in rest merg perfect la ce iti trebuie tie ! ! ! ai nr si ma suni cand vrei ! ! !
Sal! Am de vanzare un amortizor pentru capota motor+nucile in care sta prins. Initial mi-am montat doua dar, erau prea puternice - smuceau cam tare capota - asa ca am unul in plus pe care il dau cu 50 lei. Cine este din Bucuresti, trece pe la mine si in 10 minute pleaca cu el montat.
Sal! Am de vanzare un amortizor pentru capota motor+nucile in care sta prins. Initial mi-am montat doua dar, erau prea puternice - smuceau cam tare capota - asa ca am unul in plus pe care il dau cu 50 lei. Cine este din Bucuresti, trece pe la mine si in 10 minute pleaca cu el montat.
Am in plus 10 becuri T10 cu 5 led-uri SMD 5050 albe la 5 lei bucata si 2 metri de banda cu leduri albe waterproof la 15 lei metrul.Daca doreste cineva vorbim pe privat.
Banda mai am 1m si leduri am mai multe daca mai vrea cineva.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment