Vand bec xenon H1, 35W, 6000k, putine ore de utilizare. Pret 20 lei sau schimb cu unul 4300k. 0768999912 sau PM.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut.gasesc si eu la cineva de vanzare capota cu badboy? Nu conteaza culoarea.mersi.
Comment
-
Mi a sarit capota in parbriz si numai am ce sa ii fac,e varza,daia cautam sa cumpar una cu badboy,ca sa numai dau banii pe capota noua si pe badboy....
Comment
-
Originally posted by Rey91 View Postvinde cineva un bec xenon h4 6000k ?
pm
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postam de facut 2 chestii minore in fibra, cine poate si se pricepe ?
Comment
-
Comment
-
Originally posted by dsign View Postkos93myn, ai citit mai sus?
PS: cine imi doneaza/vinde un butonas pentru deschiderea portbagajului? Mi-am facut tot sistemul dar nu am gasit butonAvem benzina in sange, deci nu e problema mare,
Daca o luam pe ulei ne consideram motoare!
Comment
-
Mergi la aia care monteaza alarme, mai gasesti pe la ei. Iti trebuie push-button normal deschis.
Comment
-
Originally posted by kos93myn View PostAm citit, am citit...dar cum a spus si colegu' Bgdn213NFS difera H-ul. Oricum, mersi ca ai vrut sa ma ajuti Toate cele bune.
PS: cine imi doneaza/vinde un butonas pentru deschiderea portbagajului? Mi-am facut tot sistemul dar nu am gasit butonsigpic
Comment
-
Originally posted by gabrielg67 View PostSal! Am de vanzare un amortizor pentru capota motor+nucile in care sta prins. Initial mi-am montat doua dar, erau prea puternice - smuceau cam tare capota - asa ca am unul in plus pe care il dau cu 50 lei. Cine este din Bucuresti, trece pe la mine si in 10 minute pleaca cu el montat.
Comment
-
Lg kp502
inca mai este valabil: vand LG KP502, stare buna de functionare, carcasa de la baterie este stearsa(zgariata)
pret: 100leisigpic
My car: http://www.loganclub.ro/forum/my_logan-t33101.html
Comment
Comment