Vand modulator fm Serioux -10 lei, sirena alarma auto 20w/6tonuri -10 lei.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
o iau eu.
daca mergi asta seara la intalnirea fulger imi zici sa vin si eu sa o iau.
are si usb da?
o iau eu.
daca mergi asta seara la intalnirea fulger imi zici sa vin si eu sa o iau.
are si usb da?zambeste ...
Comment
-
Originally posted by Alexro91 View PostVand Canon 400D folosit in regim de amator, sub 10000 de cadre. Aparatul este impecabil fara zgarieturi,cazaturi, sau alte stricaciuni. Aparatul functioneaza impecabil a fost folosit in special in excursii de familie.
Kitul Contine Body Canon 400D + obiectiv 18-55 EF-S + Accesorii: Cutie, Incarcator, 2 acumulatori,cablu de date, calbu video-out.
Blitz Speedlite 430X. Blitz-ul este aproape nou, foarte putin folosit. Vine insotit de cutie, husa, talpa si difuzer alb.
Preturi separate: 650lei Kit aparat
650lei Blitz
Comment
-
Player..
Daca nu e cu suparare caut si eu o rasnita de player, sa mearga macar pe radio/cd(macar una din ele), ori sa ramana la mine, ori imprumut aproximativ 3 saptamani pana ma innoiesc si eu. Multumesc frumos!Toate lucrurile bune dureaza putin!
http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440
Comment
-
Originally posted by Alexro91 View PostVand Canon 400D folosit in regim de amator, sub 10000 de cadre. Aparatul este impecabil fara zgarieturi,cazaturi, sau alte stricaciuni. Aparatul functioneaza impecabil a fost folosit in special in excursii de familie.
Kitul Contine Body Canon 400D + obiectiv 18-55 EF-S + Accesorii: Cutie, Incarcator, 2 acumulatori,cablu de date, calbu video-out.
Blitz Speedlite 430X. Blitz-ul este aproape nou, foarte putin folosit. Vine insotit de cutie, husa, talpa si difuzer alb.
Preturi separate: 650lei Kit aparat
650lei Blitz
Comment
-
Originally posted by mcnalex View PostCumpar fete de usi fata spate daca are cineva Multumesc Alex 0764781781
50 lei si sunt ale tale toate
Comment
Comment