Aveti idee pe unde pot gasi si eu niste inele de centrare, ca, caut de cateva zile bune si nu gasesc.Dimensiunea lor este de 63.4x60.1.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Daca ai fost la Autosoft, inseamna ca nu ai vorbit cu cine trebuie. Costa 15 lei bucata, se face la dimensiunile tale de pe o zi pe alta. Trebuie doar sa le dai masurile corecte. O diferenta de 1mm intre diametre iti va rezulta in batai la volan la viteze mari. Patita treaba de mine.
Asa ca : mergi si mai intreaba la Autosoft.
Comment
-
-
Vand bara mcv si faruri ph1
Am revenit cu pozele promise si mii de scuze pentru greselile de ortofrafie pe care le-am facut.
-pret bara 150 lei
-pret far 75 lei bucata
Comment
-
Salut! Nu are cineva din intamplare vre-un adaptor pentru antena de genul asta? Daca e nevoie sunt dispus sa ofer o suma modica(totusi.. suntem pe bazar.. mai mult de 8 lei nu dau..). Adaptorul sa fie ca cel din poza!Attached FilesToate lucrurile bune dureaza putin!
http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440
Comment
-
Vand 2 sisteme boxe!
- Hertz dieci DSK 130 - pret 350lei
- Renegade RX6.2C - pret 150lei
Ambele produse sunt NOI in cutii!
Detalii pe PM sau 0764663289 - Catalin!Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by alex899 View PostSalut! Nu are cineva din intamplare vre-un adaptor pentru antena de genul asta? Daca e nevoie sunt dispus sa ofer o suma modica(totusi.. suntem pe bazar.. mai mult de 8 lei nu dau..). Adaptorul sa fie ca cel din poza!
Comment
-
Originally posted by alex899 View PostSalut! Nu are cineva din intamplare vre-un adaptor pentru antena de genul asta? Daca e nevoie sunt dispus sa ofer o suma modica(totusi.. suntem pe bazar.. mai mult de 8 lei nu dau..). Adaptorul sa fie ca cel din poza!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment