Vand 2 anvelope Kormoran K801 aproape noi rulate c.c.a 5000 km pret 250 lei
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
doresc sa mi se redeschida si mie topicul http://www.loganclub.ro/forum/schimb...1.html?t=49791
pana atunci anunt aici, Schimb faruri cu lupa bi-xenon 6000k si angel-eye alb,fundal negru cu faruri originale si 300 lei diferenta, stopuri "tuning" fumurii cu stopuri originale si 100 lei diferenta,toba carub cu silencer cu una originala si 50 lei diferenta si suspensie (arcuri h&r 1 spira taiata fata 2 spate,amortizoare scurtate si intarite) cu una originala plus 200 lei diferenta.preturile umpic negociabile,deoarece la suspensie,toba trebuie sa va asigurati montajul.Se pot vedea/proba pe masina mea. Multumesc. 0731733659
Comment
-
Salut
farurile la ce pret le vinzi, sau le dai doar la schimb?
Originally posted by B-74-VAN View Postdoresc sa mi se redeschida si mie topicul http://www.loganclub.ro/forum/schimb...1.html?t=49791
pana atunci anunt aici, Schimb faruri cu lupa bi-xenon 6000k si angel-eye alb,fundal negru cu faruri originale si 300 lei diferenta, stopuri "tuning" fumurii cu stopuri originale si 100 lei diferenta,toba carub cu silencer cu una originala si 50 lei diferenta si suspensie (arcuri h&r 1 spira taiata fata 2 spate,amortizoare scurtate si intarite) cu una originala plus 200 lei diferenta.preturile umpic negociabile,deoarece la suspensie,toba trebuie sa va asigurati montajul.Se pot vedea/proba pe masina mea. Multumesc. 0731733659sigpic
Comment
-
Doar schimb nu am alte faruri sa pun in locul astora
Comment
-
Schimb consola centrala Logan PH2 (nu este noua, drept urmare are zgarieturi minore) cu placa din bord fara modificari - Daca nu o dau la schimb pretul este de 35 lei!sigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
Am o colivie de care ma impiedic prin casa...ma scapa cineva de ea?
95 ron!Attached Files
Comment
-
Vand subwoofer Caliber + amplificator.
Subwoofer: Caliber CWC10 150w - 10" , cutie inchisa
Amplificator : Caliber CA502N.
Am doua subwoofere identice, o singura statie de amplificare.
Le vand la pachet ( 200lei ) sau separat ( 120 lei subwooferu) ( 100 amplificatorul )
!!! Capacul amplificatorului este facut de mine din plexiglass,cel original era crapat. A fost folosit in limita bunului simt.
Comment
-
Originally posted by Gabbi View Postdau instalatie bixenon cu lupe h4 (nou) 250 lei
Comment
Comment