Originally posted by Drifter_KTN
View Post
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
-
-
Vand 2 anvelope all seasone Navigator 2 noi, 195/65/R15, rulate cca. 300-400 km, cu factura si garantie 2 ani, 180 lei bucataAttached Files
Comment
-
2 buc yokohama parada 195 50 15 400 lei ..dot 2011Attached Filessigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postportfuzeta fata de logan 1.5 cu abs are cineva?
nu ma intereseaza noua, sa fie buna!
Acum depinde de ce anume faci cu portfuzeta repectiva si daca o vrei cu tot cu butuc si rulment. De aceea e bine sa specifici in anuntul tau.
Comment
-
e pentru un prieten, ce sa faca cu ea...a pus rulmentul stramb si a reusit sa buleasca mai tot pe acolo, preferabil ar fi cu tot cu rulment si butuc. o sa il pun sa vada si cati dinti are.
Imi mai trebuie o capota fata, pe net, unde am sunat nu au.sigpic
Comment
-
vand samsung gt-s3570. (ch@t357) - poze reale.
liber de retea, achizitionat in luna februarie 2013.
vine la pachet cu: card 2gb, incarcator, casti, cutie.
functionalitate 10/10, aspect 9/10, prezinta urme normale de uzura pe capacul din spate datorita buzunarului.
quad band, lqvga lcd 2.4", camera 2mp, trackpad optic, wi-fi, bluetooth, culoare silver.
predare personala bucuresti. accept schimburi cu diverse pentru masina.
pret: 150 lei.sigpic
Comment
-
Vand tubulatura pentru filtru sport facuta de Pilot. Doar pentru MPI. Fara filtru, doar teava. 120 lei.
Corp clapeta marit - 200 lei. A fost pe masina lui Golan91, a lui Lau911 si in final pe a mea. Nu are probleme cu relantiul, nu agata.Attached FilesLast edited by iamagi; 9 October 2013, 22:55.
Comment
Comment