If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand si eu 2 faruri (pereche / stanga , dreapta ) pentru Logan Ph2 , sunt farurile mele de pe masina(originale/ELBA) . Au in jur de 50.000km , la 3000km am avut un accident si mi-au schimbat farurile pe casco .
Farurile se prezinta bine (zic eu ) , cel de pe dreapta are o mica ciobitura de la piatra . Ca si alte defecte , ambele faruri au oglinda putin arsa de la becuri (halogen) , nu am avut xenoane in ele . Revin mai pe seara cu poze .
Se dau decat pereche , sau le dau pe bucati daca gasesc cumparator pentru fiecare in parte .
Pret 350ron ambele . Contact 0741973930 .
Vand filtru stil ciuperca de la HKS. L-am folosit destul de putin (cred ca vreo 2 saptamani). Filtreaza foarte bine (exteriorul s-a murdarit, interiorul e foarte curat, la fel si tubulatura). Nu il dau ca nu face treaba, ci pentru ca nu e ce imi trebuie mie la admisie. Se poate curata.
Am revenit cu poze , ar fi de preferat sa i le dau cuiva din Bucuresti sau Ilfov (predare personala ) , ca sa nu existe probleme . 1 far este fabricatie 27.11.2009 , un altul 03.11.2009 .
Ciobitura este in poza numarul 3 , se vede foarte putin . Cred ca de la o piatra este sau a sarit ceva cald. Nu sunt sparte , nu sunt crapate , nu au urechi rupte si lipite , nu au motorase stricate.
Au fost pe masina mea pana cand mi-am pus lupele de la mdaniel . Intre timp "s-a" lovit masina pe partea dreapta. Am cumparat eu 1 far identic cu cel de pe stanga urmand sa imi pun lupa din nou . Cei de la casco imi dau 1 far pentru dreapta nou noutz.
Motivul vanzarii este achizitionarea unui far stanga nou (vreau sa am pereche de faruri/rezerva noi noutze) , fiecare cu piticii lui .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment