cumpar panou usa spate parte sofer model laureate
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
[QUOTE=Niki;1606604]Razvane, iar te trezesti vorbind...
Mihai, spune, te rog, ce marca sunt becurile! Ba chiar si un link ar fi indicat sa postezi.
Merci!
Pt a nu mai fi atatea intrebari .... inutile becurile se retrag ...... se vor pastra pt ... sezonul rece.... RAZVAN; NDL;SORIN fratilor daca nu aveti ce face mai luati-va un JOB .....gen merge la 'Cronica Carcotasilor' poate mai sunt locuri si pt voi
Dsing ... ms frumos .... !!!! Un Domn ca de fiecare data ...!!!
Comment
-
B997NDL: ai un link mai jos.
http://piese-auto.anunturi-auto.4 tuning .ro/diverse-piese-accesorii/repar-butucul-si-indrept-usa-pt-9689115.html
elimina tu spatiile dintre cuvinte.Last edited by ALEX2011; 8 August 2014, 19:14.
Comment
-
Vand un radiator de racire Logan de pe un Logan PH1 de 1.4 si un radiator de aer conditionat, luat de pe aceeasi masina.
Piesele sunt avariate.
Radiatorul de racire este usor indoit, nu are celulele sparte, insa are plasticul din lateral spart si se scurge tot lichidul din el.
Radiatorul de aer conditionat e indoit, fluturasii sunt rupti, dar celulele nu-s sparte. Cand l-am dat jos de pe masina, nu scapa freon.
Le vand pe amandoua cu 50 de Lei, poate puteti sa luati piese de pe eleMULTA LUME, PUTINI OAMENI...
Comment
-
Originally posted by razvanamza View PostEu vroiam sa stiu marca becurilor deoarece caut de ceva vreme niste becuri galbene de calitate. Presupun ca n-are chef sa vanda...
sigpic
Comment
-
Originally posted by ALEX2011 View PostB997NDL: ai un link mai jos.
http://piese-auto.anunturi-auto.4 tuning .ro/diverse-piese-accesorii/repar-butucul-si-indrept-usa-pt-9689115.html
elimina tu spatiile dintre cuvinte.
Comment
-
Vand un set distantieri 7 sau 8 mm, nu mai stiu sigur, nu sunt din aluminiu.
Pret: 30 lei. Intra perfect la logan.
2014-08-07 11.04.15.jpgsigpic
Comment
Comment