Vitriol, vedem ce ramane de la PSS, trebuie sa mai raman cu 700 ml si te ajut daca e.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Vip3rutzu View Postdaca e 5w30 nu conteaza producatorul decat foarte putin.. in conditii speciale (gen forja) se vede o oarecare diferenta calitativa...
In conditii speciale gen forja de ce conteaza? Se taie ca maioneza? Cand se raceste motorul se amesteca la loc? Pai daca sunt la fel toate astea 5W40, de ce sa mai dau banii pe un Motul, Castrol, Mobil1 cand pot sa iau cel mai ieftin ulei pe care il gasesc... prosti producatorii astia, nu?sigpic
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postaveam eu un plastic din-ala, ramas de cand am avut lovita bara fata. bagheera, da-mi un pm sa nu uit.Attached FilesLast edited by bagheera; 25 April 2010, 23:11.:popa:
Comment
-
@Cezar: despre sport chiar n-am pomenit pe Donatii... multumesc..
Comment
-
Stopuri !!!
vand stopuri logan,modelul-vezi foto,pretul este de 150 lei/set negociabil ,nu sunt tiganite,nu intra apa in ele,deci nu se aburesc,sunt super intretinute,au becuri si mufa,cine le doreste ma poate contacta la tel. 0727.90.00.74 - Nicu dupa ora 20:00,anunt valabil !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Postvand stopuri logan,modelul-vezi foto,pretul este de 150 lei/set negociabil ,nu sunt tiganite,nu intra apa in ele,deci nu se aburesc,sunt super intretinute,au becuri si mufa,cine le doreste ma poate contacta la tel. 0727.90.00.74 - Nicu dupa ora 20:00,anunt valabil !!!sigpic
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Post
multumesc
Comment
-
vand stopuri !!!
vand stopuri logan,modelul-vezi foto,pretul este de 150 lei/set negociabil ,nu sunt tiganite,nu intra apa in ele,deci nu se aburesc,sunt super intretinute,au becuri si mufa,cine le doreste ma poate contacta la tel. 0727.90.00.74 - Nicu dupa ora 20:00,anunt valabil !!!Attached Filessigpic
Comment
Comment