If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Era o vreme in care toti loganistii veterani respectau regulamentul. Si nu din cauza regulamentului ci din cauza respectului de sine. As fi fost interesat de acel Sony dar nu cumpar fara poze, vanzatorul vrea sa vanda sau a postat un anunt doar ca sa fie?!
Donez geam oglinda PH1 cu incalzire (sistemul de incalzire este defect). Predare personala in zona Rahova/Dristor/Piata Alba-Iulia.
mai ai oglinda ?
ma intereseaza, a mea a zburat la contactul cu o alta oglinda necunoscuta pe timpul noptii. eventual imi poti lasa un nr de tel pe pm sa putem stabilii o intalnire.
Vand 2 plafoniere
1 bucata cu 18 sau 20 leduri super flux pret 30 lei
1buc cu 12 leduri super flux doar ca este plafoniera dubla si se mai poate adauga o alta nuanta sau altceva pret 30 lei sau ambele la 50 lei
Contact 0767396370 Mihai!!!! 1
vand ornament bara MCV (cel de sus mijloc) =50 lei
si capace scaune(eu am pus incalzire si le-am inlocuit)=30 lei
Daca bat campii la preturi se negociaza!
Vand leduri la bucata dar si la set ( 2 bucati ). Preturile sunt mici deoarece se urmareste lichidarea stocului incat magazinul se inchide. Toate becurile sunt noi si se probeaza inainte de a incasa banii. La vanzare mai am si Braduti auto AREON SMILEY FACE ( vanilie , fresh ....etc ) 2 lei , esente 25 ml 15 lei si suport telefon tableta etc gripgo 15 lei. Predare personala zona Titan , Stadionul National sau Electroaparataj. La mai multe produse ofer discount!!!
Vand leduri la bucata dar si la set ( 2 bucati ). Preturile sunt mici deoarece se urmareste lichidarea stocului incat magazinul se inchide. Toate becurile sunt noi si se probeaza inainte de a incasa banii. La vanzare mai am si Braduti auto AREON SMILEY FACE ( vanilie , fresh ....etc ) 2 lei , esente 25 ml 15 lei si suport telefon tableta etc gripgo 15 lei. Predare personala zona Titan , Stadionul National sau Electroaparataj. La mai multe produse ofer discount!!!
La ce pret este setul de benzi albe? cele cu lamborghini galben pe ambalaj.
pozitii cu 13 smd cele la 10 lei , plafoniera am placile cu 16 smd sau mai multe , la numar poti monta placa sau bec dar pentru iluminare mai buna recomanda placa cu leduri....depinde de lampa
Acela este daytime running light si este 40 lei
Mai multe produse veti putea gasi incepand de maine pe olx userul gabi. Am la vanzare suportul gripgo la cel mai mic pret, asa ma puteti gasi usor. Daca doriti sa ma contactati pentru diverse produse numarul meu este 0745097430 ( orange ). O seara placuta tuturor!
Last edited by gabitzu_boss; 9 March 2015, 23:09.
Reason: Automerged Doublepost
@gabitzu_boss - ai pe o singura pagina 3 anunturi cu leduri din 5 posturi. Am crezut initial ca faci monolog. Tu scrii si tot tu raspunzi. Se posteaza un singur anunt pe PAGINA (pe o pagina sunt 20 posturi).
Vand set 4 anvelope michelin primacy hp
205 50 R17
Dot 1312 (2012 )
pentru cine e interesat pot face un set de poze amanuntit sau se pot vedea pe masina in Bucuresti si Ploiesti
Sunt in clasa A la aderenta pe carosabil umed
Schimb cu anvelope dimensiunea 205 45 17
Nu trimit in tara ,accept test la vulcanizare
Pret /set 500 ron
Tel 0721180465
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment