salut. vreau sa sumpar cauciucul kormoran de la roata de rezerva! daca cineva are si vrea sa se scape repede .. eu sunt interesat!
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
M-ar interesa pe mine treaba cu jantele.. Sandu, ai PM
Comment
-
Stopuri !!!
vand stopuri logan,modelul-vezi foto,pretul este de 140 lei/set negociabil ,nu sunt tiganite,nu intra apa in ele,deci nu se aburesc,sunt super intretinute,au becuri si mufa,cine le doreste ma poate contacta la tel. 0727.90.00.74 - Nicu dupa ora 20:00,anunt valabil !!!Attached Filessigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
@NYT: E deja al cincilea post in circa 10 zile ... faci concurs cu altii ... daca vrea careva sa le ia, sigur cauta sau intreaba! E valabil pentru toti!
Nu stergeti admini, va rog: Nyt iti recomand site-ul okazii ... in maxim 1 luna le vinzi daca pui pret bun! bafta!sigpic
Comment
-
are cineva o grila de bara ph1 ? ce-a cu sigla dacia !!
Comment
-
wtf...
Originally posted by fuguletz View Post@NYT: E deja al cincilea post in circa 10 zile ... faci concurs cu altii ... daca vrea careva sa le ia, sigur cauta sau intreaba! E valabil pentru toti!
Nu stergeti admini, va rog: Nyt iti recomand site-ul okazii ... in maxim 1 luna le vinzi daca pui pret bun! bafta!
am respectat termenii forumului,24h/24h,la rugamintea lui skandal nu am mai postat la 24h/24h ci o data pe pagina
deci hai sa ne vedem fiecare lungul nasului,Te rog frumos
stima tuturor!!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by SilviuB View Posttu, eu si inca 4 - 5 :P ... nici macar sa o cumpar nu reusesc sa o gasesc.sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#
Comment
Comment