k o sa verific . Cam la ce pret sunt alea originale? Se poate face ceva ca sa nu mai se zgarie geamul?
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
imi doneaza si mie cineva.. o scrumiera de logan ? sau 2 ? sau le platesc? sau... ma ajuta cineva? nu am timp nici sa bat drumuri.. nici sa dau un sac de bani...
ajutor? pt un bezmetic...sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
-
la fel si eu le-am luat din targ cu 45 lei,cadou pleoape si nici o problema,singura problema exista la geamurile pe fata agata geamul in dreptul oglinzi si ti-l trage spre fata lasa-nd in dreptul urechii o deschizatura,eu trag geamul cu degetul si no problem
daca doresti inainte de montare taie coltul din dreptul oglinzii ca iti astupa si din vizibiliatea oglinzii si chiar ca nu o sa ai nici o problema,succes si imi pare rau sa aud ca ti-a recidivat o problema de sanatate mai veche
presupun ca e o problema cu urechile,sfatul meu e unul,daca vei crede ca acele paravanturi iti va reduce curentul te inseli,sunt mai mult pt design,fumatori si pt timp ploios ca sa nu iti ude fata de usa daca tii geamul deschis sau mina cand o tii pe cotiere usii sau sa iasa fumul de tigara afara
la mine nu e nici cea mai mica diferenta intre fara paravant si cu paravant
sanatate si succes
statie midland 48 plus multi + antena sirius 6000 talpa magnetica
super pret si e negociabil 570 lei
up...up...up!!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
niste etrieri de diesel nu doneaza careva, cu tot cu discuri? macar la un pret decent?
Comment
-
Originally posted by stanlei_82 View Postk o sa verific . Cam la ce pret sunt alea originale? Se poate face ceva ca sa nu mai se zgarie geamul?In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
@B 53 SDP- am fost azi pe fundeni sa ma uit de o bara mcv si m-am interesat de faruri 150 ron bucata sh,bara mcv care doriti 150 lei fara grila de jos si directoarele de aer,zgariata si vai mama eisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment