in vitan eram 150 ron noi noute. aia de la dezmembrari sunt nebuni cu preturile lor...
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Update: ofer cheder numai bun de pus in jurul compartimentului motor pe o nuca de schimbator de Logan primul model (2004 cel ce seamana cu al Solenzei). Disperare mare, nu mai merg cu masina, nu mai suport schimbatorul deja..... . Ajutor!
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostUpdate: ofer cheder numai bun de pus in jurul compartimentului motor pe o nuca de schimbator de Logan primul model (2004 cel ce seamana cu al Solenzei). Disperare mare, nu mai merg cu masina, nu mai suport schimbatorul deja..... . Ajutor!
Comment
-
Originally posted by alin2009 View Post2 boxe spate ovale ca sa acopar si eu golurile alea nasoale are cineva?Contra cost bineinteles,nu conteaza neaparat calitatea,numai sa nu se mai vada gol la luneta
70 de ron pt ca esti loganist.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
salutari din Oradea, as vrea si eu protectii aripi, daca mai aveti voi daca nu daca ma ajuta cineva din targ ca pana in Bucuresti ii drum lung, facem daca vreti si un schimb aeratoare negre (4buc) sau maneta stergatoare fara CB, astept raspuns , cu stima!
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostApelez la clubul celor cu capetele standard de schimbatoare schimbate (suna cam urat). Care aveti nuca de schimbator de Logan (prima generatie ca in poza) pierduta undeva prin casa si intr-o stare cat mai buna (nu uzata vai mama ei) as dori una, o platesc daca este cazul. M-am saturat de stilul R.A.T.B. .
Originally posted by bezmeticu View Postimi doneaza si mie cineva.. o scrumiera de logan ? sau 2 ? sau le platesc? sau... ma ajuta cineva? nu am timp nici sa bat drumuri.. nici sa dau un sac de bani...
ajutor? pt un bezmetic...
aproapo chiar mar interesa daca exista un loc unde sa dau jentile si sa mai dau eu diferenta pentru ceva mai fumos,sau macar sa le vand ca nu le mai sufar sunt urate tata asi mai da si farurile+stopurile ca sami iau si eu ceva mai frumos ;)ca ca mine nui nimenea
Comment
-
Comment
-
@sima, nu ca vreau sa-ti dau eu lectii acum, dar "i" din "a" nu se pune la inceputul cuvantului.
asta ca sa nu mai zic si de semne de punctuatie si alte greseli... scrie mai atent, sa putem intelege ce vrei sa spui.
Comment
-
K-ule s-a facut. Ne vedem diseara. Chederul vine la fix, e taiat super, capota se intinde perfect, se izoleaza foarte bine totul.
Comment
-
Comment