am de vanzare una bucata oglinda manuala mcv pe dreapta fara geam , functionala si una pe stanga defecta ; dupa ce a fost rabatata geamul sta la maxim in jos si nu stiu daca se mai poate repara ; pret 50 de lei ambele iar banii vor fi donati pt casa de copii
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
vinde/doneaza cineva o grila de la bara ? poate fii si fara sigla dacia
Comment
-
grila nu se separa de bara, daca vrei asa ceva, cauta in gunoi la service... gasesti acolo cate vrei, gratis.
Comment
-
Originally posted by Narcisuc20 View PostSalutare stiu ca nu sunt din bucuresti dar ma intrebam daca are cineva un stop spate partea stanga din acela cu semnalizare de vanzare de donat.... mi-as sarit o piatra in el si am o gaura va multumesc!
Comment
-
nu are nevoie nimeni de oglinda ? pretul este usor negociabil ...
Originally posted by preda_arycy View Postam de vanzare una bucata oglinda manuala mcv pe dreapta fara geam , functionala si una pe stanga defecta ; dupa ce a fost rabatata geamul sta la maxim in jos si nu stiu daca se mai poate repara ; pret 50 de lei ambele iar banii vor fi donati pt casa de copii
Comment
-
am o instalatie electrica de pe un dci din ea lipseste mufa de la servo directie pret 150 lei... pentru cei interesati o puteti vedea in titan...
Comment
-
50 lei bara fata logan berlina, trebuie revopsita..
Comment
Comment