care ai sa imi dai si mie niste jocuri pt SONY PS2 imprumut sau la preturi modice,actiune,FPS,astept PM,sau sunama la nr asta 0727900074 va pupa AGENTUL
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by AGENTUL NYT; 8 October 2010, 11:45.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
-
-
Originally posted by stefan.dse View Post1. Monitor CRT NEO MPR II 15" - an 2004, nefolosit de vreo 3 ani.
Pret: 45 RON
2. Monitor LCD/TFT Hanns-G 17" - dec.2007, nefolosit de 8 luni, stare perfecta de functionare, ca nou.
Pret: 290 RON
3. Sistem complet Gemina V (Procesor Intel Celeron 420 @1.60GHz, Memorie 512MB RAM, HDD 80GB, Sursa 380W, Placa video integrata, DVD-RW/R, OS original Windows XP Home Edition SP3 cu serial key inscriptionat pe carcasa, Tastatura + Mouse optic, CD drivere) - dec.2007, nefolosit de 8 luni, stare de functionare foarte buna.
Pret: 560 RON
PS: Daca luati monitorul LCD impreuna cu Sistemul Gemina aveti reducere 100 RON din pret.
4. Capace Sinaia + antifurturi capace cu amprenta unica (sunt cele care au fost pe masina mea).
Pret: 55 RON
Voi reveni cu poze.sigpic
Comment
-
100 lei = 100 ron = 1.000.000 rol (lei vechi).. deci e corect..
Comment
-
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postcare ai sa imi dai si mie niste jocuri pt SONY PS2 imprumut sau la preturi modice,actiune,FPS,astept PM,sau sunama la nr asta 0772038832 va pupa AGENTULsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment