Originally posted by soboBN
View Post
Masinile Noastre- BUBUITE
Collapse
X
-
Originally posted by Ozon View PostNu prea inteleg cum o face pe asigurarea ta daca mergeai regulamentar.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Pai mergea regulamentar pana in momentul cand a schimbat banda. Dar asa e omul, ca sa nu-si asume toata responsabilitatea. Un fel de "nu sunt eu de vina ca ala a venit tare".
Bine ca nu a venit unu' cu motorul pe banda 2, sa-l ai dupa aia pe constiinta. Data viitoare cand mai mergi regulamentar, casca bine ochii in oglinzi inainte de a schimba banda!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Eh, nu intra chiar la neacordare de prioritate, se incadreaza la "neasigurare la schimbarea benzii de circulatie", si nu se suspenda permisul pentru asta, doar 2 puncte si amenda.
Si ca sa fiu mai exact:
"Art.108. - (1) Savârsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contraventii atrage, pe lânga sanctiunea amenzii, si aplicarea unui numar de puncte de penalizare, dupa cum urmeaza:
a) 2 puncte de penalizare pentru savârsirea urmatoarelor fapte:
.....................................
6. nerespectarea regulilor privind manevra de întoarcere, mersul înapoi, schimbarea benzii de circulatie sau a directiei de mers;
....................................."Last edited by vitriol; 5 September 2010, 22:01.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Poa' sa fie si de "pehaş cinşpe", daca le reglezi sa vezi in ele ceru' cu avioane si porumbei... tot degeaba.
La fel de bine poti vedea totul si in cele de PH1 daca le reglezi cum trebuie.Last edited by vitriol; 5 September 2010, 22:25.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Am zis ca mergeam regulamentar in sensu ca aveam 50.Nu am dat vina pe el ca venea tare,doar ca se putea evita daca el mergea tot "regulamentar") ca si mine.In fine,asta e,s-a inamplat,puteam sa fiu eu ala care mergea tare si el care mergea regulamentar.Treaba a fost ca eu m-am uitat in oglinda,n-am vazut nimic,si am tras repede de volan,iar el..era deja langa stopu meu,se vede ca masina e doar frecata,si deabia apoi usa fata,clar,ca atunci cand am virat,era deja langa usa.
Joker,macar tu esti serios si nu incepi sa razi de "regulamentar",crezi ca se mai face aripa aia?Pragul sigur il schimba,usa fata,usa spate se inchide perfect,cred ca nu o schimba,insa ramane de vazut cu aripa fata si spate.Ce mi de punte,sa nu fie indoit locul in care se prinde de sasiu,ca daca ii ea stramba numai,nu-i problema,ca o schimb.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Sobo, parerea mea e ca ambele aripi pot fi refacute ( asta daca meseriasii nu sunt prea lenesi ). Referitor la punte....o sa vezi ce mi s-a intamplat mie...si a fost schimabata toatasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment