saracuta,sper sa iasa la culoare pentru ca este o masina care arata foarte bine.....bafta!
Masinile Noastre- BUBUITE
Collapse
X
-
Pacat de pocnitura iulyancosty dar sa mor daca inteleg de unde a iesit devizul 14.000 lei ca nu pare sa aiba nimic grav. Tot cam asa am avut-o eu sifonata si-a fost 3000 lei.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
am lovit si eu un caine in primavara si acasta ocazie mi-am pus bara mcvsigpic #
Comment
-
si urmatoarea a fost o necunoscuta, pot sa presupun ca "cineva" a dat cu piciorulsigpic #
Comment
-
Originally posted by adimrv View Postsi urmatoarea a fost o necunoscuta, pot sa presupun ca "cineva" a dat cu piciorul
Comment
-
Posibil sa te fi pocnit ceva de genul asta cand a dat cu spatele, mai stiu pe cineva care-a patit la fel.Attached Filesex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
eh, picior )) ( godzila poate ) )
vreun nesimtit care sigur n-avea asigurare sau ceva de genu si bineinteles fuge, tu platesti si etc..pare rau ..." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by adimrv View Postsi urmatoarea a fost o necunoscuta, pot sa presupun ca "cineva" a dat cu piciorulIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment