Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• saracuta,sper sa iasa la culoare pentru ca este o masina care arata foarte bine.....bafta!

Comment

• Pacat de pocnitura iulyancosty dar sa mor daca inteleg de unde a iesit devizul 14.000 lei ca nu pare sa aiba nimic grav. Tot cam asa am avut-o eu sifonata si-a fost 3000 lei.
      ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
      Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• poi au fost multe de schimbat la ea, cadru motor, furtun presiune servo, lonjeroane, tot botu cu radiator,faruri, aripi, capota, bara, si plus altele
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• am lovit si eu un caine in primavara si acasta ocazie mi-am pus bara mcv
          Attached Files
          sigpic #

Comment

• periculosi cainii
            mcv`u a avut de suferit dupa urma unui caine

Comment

• si urmatoarea a fost o necunoscuta, pot sa presupun ca "cineva" a dat cu piciorul
              Attached Files
              sigpic #

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
                si urmatoarea a fost o necunoscuta, pot sa presupun ca "cineva" a dat cu piciorul
                pfff chiar asa de tare sa se indoaie cu piciorul?
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Aripa de pe spate e partea cea mai sensibila a loganului dupa parerea mea, am vazut multe loganuri infundate in acea zona chiar si de la minge am vazut odata, se poate observa si cand se inchide usa de pe spate ca vibreaza tabla

Comment

• mama ce urat....nu e neaparat sa fie de la un "sut"..nasol!

Comment

• si sa sara vopseaua in halu ala ? eu zic ca e lovita de un utilaj mare

Comment

• Posibil sa te fi pocnit ceva de genul asta cand a dat cu spatele, mai stiu pe cineva care-a patit la fel.
                        Attached Files
                        ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                        Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

Comment

• Urata pocnitura de pe spate la aripa...poate fi si de la picior oricum tabla la carutele noastre e destul de proasta...dar si de la ce arata God....Va doresc milioane de km fara vreo avarie!
                          CARPE DIEM!

Comment

• eh, picior )) ( godzila poate ) )

vreun nesimtit care sigur n-avea asigurare sau ceva de genu si bineinteles fuge, tu platesti si etc..pare rau ...
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
                              si urmatoarea a fost o necunoscuta, pot sa presupun ca "cineva" a dat cu piciorul
                              Dupa cuta de pe tabla, partea de sus unde a sarit vopseaua, nu a fost un sut, ci o masina inalta in genul exemplului dat de God.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• multumesc de indicii/sfaturi/idei , eu nu stiu ce m-a lovit
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google