Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pune o poza cu masina unde si cum a fost parcata, sa ne dam si noi cu parerea

Comment

• adimrv...nasol sa ai necazuri din astea, cum zice si dark, ala nu cred nici eu ca e picior, ci mai degraba o lovitura de masina inalta
      lipsa text

Comment

• @ynp_46 - nu am facut poze la parchare
        @Bleizer - vorba aia cum pentru toate este casco sau visa
        sigpic #

Comment

• frate, eu nu suport sa vad masina lovita, cel care m-a lovit pe podul Grant, l-am fugarit printre masini timp de 10 minute, l-am prins la politie si acolo i-am tras-o, am primit si o amenda de 500 lei si politaiul a zis ca aveam dreptate dar nu in sectia de politie, era un pusti mistocar
          iar in traficul nostru sunt multi care nu au nici-o treaba cu sofatul!
          lipsa text

Comment

• poleeeeei

Cam asta se poate intamla cand este este polei pe jos
            Attached Files
            sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• naspa frate bine ca sunteti bine
              sigpic

Comment

• sunteti toti ok ? ... cat ghinion ai si tu cu masina asta ... fierul se repara/indreapta !
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• nu esti sanatos, ai facut si poze .. bine ca ai scapat cu bine..
                  sigpic

Comment

• dar cum ai reusit,viteza?pe fata vad ca ai cauciucuri de iarna!pe spate nu are?imi pare rau pentru tine,sper ca sunteti ok.

Comment

• e ok n-a patit nimic am vorbit cu el la telefon!
                      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• aveam anvelope noi de iarna pe fata dar pe spate aveam unul de iarna bun si unul naspa de vara

eream singur in masina si nu am patit mare lucru un genunchi julit si o tibie in rest sanatos multumesc pentru griji
                        Last edited by adrian_ssc; 4 December 2010, 16:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cind e polei pe jos poti sa o ai si pe mama anvelopei de iarna, in special cind ai viteza, imi pare rau de incident, e bine ca esti sau sunteti ok, pe viitor fi mai atent..

Comment

• faza tare este ca nu aveam viteza eu cred ca de vina este anvelopa de vara

Comment

• Sper ca ai CASCO :|

Ce urat..bine ca nu ai patit ceva tu mai grav
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• am casco dar ei suporta doar 4693 euro si raparatia face mai mult sa vad cum iese pana la urma

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google