a mea este masina pasagerul e teafar adica subsemnatul deci e paguboasa rau v-a fi reparata curand si v-a disparea nu dau detalii zic doar ce vina mea , circumstantele sunt "galbene"
Masinile Noastre- BUBUITE
Collapse
X
-
este singura lovitura din vina mea , in rest in unele cazuri nici macar nu eram in masina adica soferul se excludeInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
mama da ce ti-a traso,ca pe targu ogna,urata rau de tot lovitura,aveti ma fratilor si voi grija,ca ce mizga e pe jos inseala si pe cei cunoscatori,eu Sf. Nicolae va doresc sa nu mai apara nimic pe threadul asta 1000 de ani de acum in colo,va pupsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
posibil sa fie Dauna totala ! ...cunosc un taximetrist, care tot c-am asa a avut-o lovita doar ca pe partea stanga si a fost dauna totala ! ... numai ghinioane in ultimul timp !
Comment
-
Au avut si ai mei accident in 2006.... acum am gasit poza si ma gandeam sa va arat si voua, cum arata un Logan preschimbat rapid intr-o secunda, in MatizAttached FilesIn fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
masina unui prieten,a pierdut controlul intr-o curba si zbang, de 3 ori peste cap, cu loganelu ,toti cei 5,au iesit pe picioarele lor din fericire...
Comment
-
Prieten de al meu s-a luat cu mine la intrecere pe serpentine ( eu: dacia supernova cu 4 oameni , el: logan cu nici 1500 de km la bord singur) Intr-o curba a pierdut controlul masinii si pac-pac de 2 ori peste cap in spatele meu ( am vazut toata miscarea in oglinzile retrovizoare)
P.S. fara victime!
Comment
-
Ca tot a venit iarna ... soare puternic afara ... fleasca pe jos ... un bou de a franat brusc la trecere ... si POC am trosnit masina!!
Din poze o sa ziceti ca nu e mare lucru ... constatare:
1. Capota
2. Bara fata
3. Armatura bara fata
4. RadiatorLast edited by fuguletz; 23 December 2010, 18:52.sigpic
Comment
Comment