Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a mea este masina pasagerul e teafar adica subsemnatul deci e paguboasa rau v-a fi reparata curand si v-a disparea nu dau detalii zic doar ce vina mea , circumstantele sunt "galbene"
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• dar cum ai reusit sa o busesti in halu ala ?de ce vrei sa schimbi masina ? nu te-ai gandit ca poate de vina e si soferul ?

Comment

• este singura lovitura din vina mea , in rest in unele cazuri nici macar nu eram in masina adica soferul se exclude

Comment

• mama da ce ti-a traso,ca pe targu ogna,urata rau de tot lovitura,aveti ma fratilor si voi grija,ca ce mizga e pe jos inseala si pe cei cunoscatori,eu Sf. Nicolae va doresc sa nu mai apara nimic pe threadul asta 1000 de ani de acum in colo,va pup
          sigpic
          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• multumim unchiule :*:*

Comment

• frate,zici ca-i concurs aici in ultima vreme
              cam urata lovitura,e "suspecta" de totala sa sti,imi pare rau pentru incident,zici ca te-a luat tramvaiul

Comment

• naspa ... si mai naspa ca e din vina ta ...

Comment

• posibil sa fie Dauna totala ! ...cunosc un taximetrist, care tot c-am asa a avut-o lovita doar ca pe partea stanga si a fost dauna totala ! ... numai ghinioane in ultimul timp !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• nasol colegi, ce vad aici ma intristeaza, un topic al ororilor, necazurilor, greselilor si ghinioanelor!
                    lipsa text

Comment

• urata lovitura, dar bine ca Alex nu a patit nimic. Aseara am vazut si eu masina si arata mai rau in realitate decat in poze.
                      Alex sper sa rezolvi totul repede si bine.
                      sigpic

Comment

• Au avut si ai mei accident in 2006.... acum am gasit poza si ma gandeam sa va arat si voua, cum arata un Logan preschimbat rapid intr-o secunda, in Matiz
                        Attached Files
                        In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu

Comment

• am uitat sa pun o poza
                          si vesti bune lana craciun am masina gata reparata asa ca tinetiva bine ca urmeaza si altele Marca SSC
                          Attached Files
                          sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• masina unui prieten,a pierdut controlul intr-o curba si zbang, de 3 ori peste cap, cu loganelu ,toti cei 5,au iesit pe picioarele lor din fericire...
                            Attached Files

Comment

• Prieten de al meu s-a luat cu mine la intrecere pe serpentine ( eu: dacia supernova cu 4 oameni , el: logan cu nici 1500 de km la bord singur) Intr-o curba a pierdut controlul masinii si pac-pac de 2 ori peste cap in spatele meu ( am vazut toata miscarea in oglinzile retrovizoare)

P.S. fara victime!
                              Attached Files

Comment

• Ca tot a venit iarna ... soare puternic afara ... fleasca pe jos ... un bou de a franat brusc la trecere ... si POC am trosnit masina!!

Din poze o sa ziceti ca nu e mare lucru ... constatare:
                                1. Capota
                                2. Bara fata
                                3. Armatura bara fata
                                4. Radiator
                                Attached Files
                                Last edited by fuguletz; 23 December 2010, 18:52.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google