Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si dupa cate stiu eu, tu esti de vina ca nu ai pastrat distanta nu?

Comment

• Salut.
      Nasol,azi am gasit si eu(dupa ce am spalat masina)si panoul de pe dr. spate lovit de o "bara neagra"...........probabil a incomadat masina mea cu ceva bara
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

• si eu am gasit masina lovita,mi-au infundat aripa spate ,unde avem rezervoru se vede numai la soare...

Comment

• Exact, fraierul e de vina ... 3 puncte amenda = 240lei .... 120lei in 48h ... sau defapt maxim 24 ca sambata 100% e inchis
          sigpic

Comment

• de ce n-o faci amiabil?
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nu a vrut sclavul ala ... el avea 2 zgarieturi pe bara si stopul ala de ceata(ochi de pisica) crapat ... si tot el comenta ca ce lovita e masina lui ... m-a mai si enervat unu de era cu el, m-a insultat putin... daca mai continua 100% imi bagam ceva in familia lui si-l si cardeam putin ... mic si-al dracu
              sigpic

Comment

• Mda...nasol acum de sarbatori. Masina se face, nu e nimic grav. Sa te fereasca Sfantul de omul prost.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• pana la urma eu sunt prostul ... ca eu l-am lovit ... ma lua cu d'alea ca a dat el acum 5-6 luni 19.000Euro pe masina si ca are nusj cati km ... raspuns scurt si la obiect... Nu ma intereseaza ce si cat ai dat tu pe masina, iti dau asigurarea si o repari, chiar nu ma intereseaza ce faci dupa aia tu!'

Accidentul s-a intamplat la Poarta 4 Faur ... dupa auchan cand faci stanga in curba aia pe linia de tramvai ... a pus omul frana brusc ca era una de 10ore pe trotuar ... si eu am patinat si POC i-am dat perversa

Aveam de ales intre el si bordura ... l-am ales pe el, mai nasol de luat masina pe platforma ... 100% rupeam ceva la articulatii!!
                  Last edited by fuguletz; 23 December 2010, 19:10.
                  sigpic

Comment

• ce oameni mai sunt si pe lumea asta.... imi pare rau de incident, dar chiar nu am inteles de ce praful ala a vrut el la politie : a considerat el ca o sa fie pentru tine "invatare de minte" ? de parca tu vroiai sa-ti distrugi masina...
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ai intrat in el cu abs caraind a ?
                      o repari tu , nu`i bai

Comment

• daca asa a vrut el ... daca ma mai suna cred k-i iau arborele la rand!!

TheJock3r ... ai o masina INCREDIBIL DE URATA ... naspa rau cu jantele de iarna putin ruginite

ABS-ul caraia de mama focului ... i-am dat perversa la fraier ... 100E deschiderea de dosar ... cred ca asa ramane pana prin primavara

Ps: Cand o repar o si fibruiesc, ca tot intra la vopsit
                        sigpic

Comment

• naspa Cata, imi pare rau, si mai ales acum de sarbatori. Lasa ca o faci tu frumoasa, nu ma indoiesc, iar legat de "colegul" din trafic nu am ce comenta....pacat ca sunt din ce in ce mai multi ca el pe soselele partriei
                          sigpic

Comment

• si ca sa fie ziua plina , am vorbim mai devreme cu MCD , la trosnit unu cu un tranzit in fund , capota ,bara si ce o mai fi pe acolo :~

Comment

• Cata, pana la urma, de ce e ala de vina?! Acum pe bune... ca a franat la trecerea de pietoni?
                              Indiferent ce daune avea ala la masina, ca e o zgarietura sau e dauna totala, pana la urma e masina lui si el nu are nici o vina. Sunt convins ca daca ai fi vorbit frumos cu el, ar fi acceptat sa o faceti amiabil, dar daca tu il iei cu "Nu ma intereseaza ce si cat ai dat tu pe masina, iti dau asigurarea si o repari, chiar nu ma intereseaza ce faci dupa aia tu!'"... pana mea, oricine s-ar fi enervat si ar fi mers la politie.
                              Nu asa se rezolva situatiile astea, mai ales cand esti vinovat...
                              Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar incearca cu vorba buna data viitoare (sper sa nu mai fie o data viitoare).
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Salut.
                                La suparare mai spune si omul........... una....alta
                                Numai bine.
                                SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!!!!!!!
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google