Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• din poze e cam "pilaf" toata! astept sa vad cum iese!

Comment

• daca nu stai pe ei,nu fac treaba calumea cei de la lazar(dacia),si au niste preturi la piese de ramai si u uimit...

Comment

• urat ai lovito sau ai fost lovit...bine ca esti tu intreg...dupa ce o repari,gaseste un gutzan si vinde-o frate,ca numai masina nu o sa mai fie,plafon indoit si reparat,probabil si vreun lonjeron deplasat,waw
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• si apoi du-te la biserica: aprinde niste lumanari, da niste acatiste mai da de pomana ca prea numai belele ai cu ea
          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• mama urat mai arata.....sigur masina asta e SSC`ul? sper din suflet sa iasa asa cum o stim in cel mai scurt timp. Sa ne arati poze cu ea vopsita. Multa bafta!
            sigpic

Comment

• Originally posted by adrian.hardau View Post
              Cataeva poze cu B 65 SSC stadiul reparatiei

Maine intra la vopsit

multa bafta si sa iasa "k9"
              o sa fie vopsita integral?

PS dupa ar fii mai ok, sa fie vanduta !
              Last edited by Dany_DNY; 12 January 2011, 22:03.
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• daca iese bine,de ce sa vanda omu masina???a bagat bani in ea, mai mult decat ia pe ea...

Comment

• off-topic : o masina dupa ce te rastorni cu ea sau o lovesti din fata rau ... nu o mai scoti tu la "linie" ever ...
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• crezi tu asta ?
                    daca ai uitat , masina tot de mana omului se face , cine este responsabil si cu simt de lucru , o scoate perfect.
                    da la noi cum romanu e obisnuit sa lucreze de mantuiala , e clar ca nu o mai scoate , de acolo si povestile spuse de voi cu LINIA.

Comment

• stai linistit dany ca o scoti chiar foarte bine daca o face cineva care se pricepe...eu am avut pilaf lonjeroanele si cadru motor si tot..am schimbat piesele, am pus si arcuri sport si amortizoare mai tari si am zdruncinat o de draci a luat o si n are nimic...merbe drept nu trage la nici o viteza...da a fost zi de zi prezent la reparatie si am pus si eu mana...probabil la vreo reprezentanta era cum zici tu
                      sigpic

Comment

• nasol sa vezi asa ceva, e bine ca pacientii nu au nimic, tabla se reface!
                        lipsa text

Comment

• e a 2 oara nascutasincer da-o dupa ce o termini,,prea mult chit pe ea...daca vrei sa o ti pentru tine,stai langa ei sa faca treaba calumea,ca isi bat joc....parerea mea ,acum nu vreau sa mi-o iei in nume de rau...

Comment

• chitul este in strat foarte subtire doar sa acopere micile deniveleri am fost si am vazit si pe langa asta pot sa o spun pentru ca meseria mea de baza este tinichigiu/vopsitor auto dar nu am mai practicato din 2000 deci stiu daca este facuta bine sau nu
                            sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• e usor sa zici da-o, da cand nu ti permiti alta nu prea ti vine sa faci asta..tabla se repara..daca e facuta bine, n are ce sa aiba..ce i drept nu mai la fel de sigura din punct de vedere al impactului, da ideal e sa nu mai patesti inca o data
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google