Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• va fi mai misto decat al lui fane
    Nu privesc inapoi cu tristete, dar nici inainte cu speranta.

Comment

• nu se stie niciodata ce se poate intampla
      sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• Originally posted by gelu valrom View Post
        va fi mai misto decat al lui fane

ba ce nebun esti

Hai ca se repara , foarte bine.
        sigpic

Comment

• Originally posted by adrian.hardau View Post
          nu se stie niciodata ce se poate intampla
          urmezi reteta ? un accident = modificari la masina ?

Comment

• am cateva idei care vreau sa le pun in practica dar mai intai sa vina masina si mai vedem

Comment

• fa-o clean :d badboy etc....

Comment

• Originally posted by Mishu View Post
                urmezi reteta ? un accident = modificari la masina ?
                asta e baza
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• poze facute azi

ce ziceti acum ai sant doar 2 zile cred
                  aia re de pus bara fata ,capota si o teava la aer care nu o gaseste si cam asta ar fi
                  Attached Files

Comment

• Din poze arata bine!

Comment

• mersi mult chiar arata

Comment

• a iesit chiar foarte bine masina sa te fereasca dzeu de alte belele

Comment

• da
                          mersi mult

Comment

• acum doi ani am plesnit si eu mcv-ul ,cauzele le-am descris la timpul lor ,cred ca tot pe acest thread, aaaaaaa prima idee care am si pus-o in practica a fost sa bag masina la vanzare .....sa scap de ea sa nu imi mai aduc aminte dar mi-am dat seama ca mi-a salvat viata ......... si drept recompensa la reparatia masini s-a ales doar cu o buza de bara care ascunde si acum o indoitura a scutului .deci ,daca ii facuta bine ,no sa ai probleme si o sa fii umpic mai atent ,am mai trecut in situatii limite dar intotdeauna ma temperez in gand cu imaginea de acum 2 ani ,filmele de groaza sunt comedii faine pe langa ce am trecut , aveti grija unul de altul si mergeti mai mult in drumul vietii.........
                            Attached Files
                            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• O masina atinsa in punctele cheie nu va mai fi ca noua si nu te va mai proteja la fel ca la primul accident. Masina lui Adrian arata bine in poze, insa cu putina atentie se pot observa niste lufturi neconforme, probabil pe viu se pot constata functionari defectuoase ale elementelor mobile, etc. Spun asta si din proprie experienta, de 2 saptamani ma chinui sa aliniez aripile de fata cu capota si cu bara si tot nu reusesc... Oricum, sa va feriti de accidente.
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• da asa e..da asta nu inseamna ca daca e facuta cu simt de raspundere nu mai poti sa circuli cu ea...si la mine capota cu aripa cu faruri stau cam cum vor ele, mai ales ca sunt aftermarket...si stiu ca daca fac si un accident mai minor, gen sa intru in spatele unuia, pot s o dau la fier vechi, chiar daca se face, nu mai merita inca o data..ideal e sa nu se mai intample nimanui nimic chiar daca a fost lovita o data..mult timp am crezut ca sunt eu ghinionist, da dupa ce am citit threadu asta, vad ca nu e masina pe forumu asta sa nu fi fost atinsa macar putin doar ca la multi probabil a iesit mult mai bine fiind facuta pe casco...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google