Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu cand am scos o din service ma resemnasem sa am ditamai lufturile, pana a venit Deluxe si mi le a aranjat pe toate )
    da se vede diferenta de piese aftermarket...capota cu far si aripa stanga se imbina perfect, ca sunt aftermarket ) pe partea dreapta capota-far-aripa, ditamai lufturile..bine nu mari, da se vede diferenta fina..da dupa cum zicea un prieten, daca nu vezi cand circuli e foarte bine )
    sigpic

Comment

• Originally posted by adrian.hardau View Post
      Sper ca nu v-am plictisit cu posturile mele , aici se vor incheia pana la urmatorul accident
      Tu vrei bataie meserie?
      Ti-ai mai planuit INCA UNUL???
      Fereasca de altul.
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by adrian.hardau View Post
        pana la urmatorul accident
        @adrian.hardau - omu are ceva la bibilica =rog tratament adegvat ,auzi,pina la urmatorul esti dilimandros
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• nyt sa te mai sfidez putin... adegvat nu exista )) poate adecvat

sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
          Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• @bezmeticu - i-ai luat locul lui Pruteanu ...sau iti place sa agasezi la orice post

Ieri ..vis a vis de Vodafone pe Vasile Milea masini parcate oblic pe trotuar ; vad un loc liber si parchez si eu ...cand sa ma dau jos din masina trosc..poc se rupe ceva si cade roata din fata stanga ...ma urc si incerc sa dau cu spatele ...cand aproape sa ies trosc..poc si roata din dreapta cade si raman suspendat ... norocul meu ca tocmai parca un nene cu o masian de teren care m-a ajutat sa o scot ...

daune : bara fata sparta integral in partea de jos si scutul indoit (bate teava de esapament in scut)

Comment

• Ce-ai facut ??!!!!!
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• nu ai avut prezoanele stranse?

Comment

• s-a spart gheata , s-a rupt asfaltul...nu stiu ca era numai apa ...nu au cazut rotile ,nu s-au rupt bascule, fuzete ,suspensii ...

Comment

• Nu am planuit alt accident dar nu se stie niciodata ce se poate intampla poti merge regulamentar si sa intre unul beut ( baut bine rau )
                    si sa zica ca nu tea observat asa ca pana la viitorul accident )
                    Last edited by adrian_ssc; 29 January 2011, 13:24.
                    sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• aa, pai acolo e un sant, un canal de scurgere....aiurea faza!

Comment

• eh.. vezi cosmin.... comentariile tale sunt fff exagerate...
                        Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• din ce punc de vedere ca nu te inteleg ...explicate folosind dex-ul .. ca am vazut ca il frecventezi

Comment

• ma nene dexu' e ceva formal )

iti e foame ? "din ce punc de vedere"

si ia vezi... e "explicate" sau explica-te ? ))
                            Last edited by bezmeticu; 29 January 2011, 13:56.

Comment

• special ..sa vad esti pe faza ..

gata eu am incetat cu offtopicul ..glumeam..ma stii doar

Comment

• Originally posted by bezmeticu View Post
                                nyt sa te mai sfidez putin... adegvat nu exista )) poate adecvat

http://www.dex-online-ro.ro/cautari/adecvat.htm
                                off topic - mda...omul cand nu are ce face ...eu imi asum toate greselile lingvistice nu ca altii,asa ca si pe asta cu "adegvat"...si nu ai cum sa ma sfidezi tu pe mine
                                on @cos_min_i - pai si de la ce a fost?
                                sigpic
                                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google