If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e greu de comparat adevarat.. insa.. eu zic ca nu trebuie sa mai luam exemple de afara... caci noi nu o sa fim asa nici dupa 50 de ani... oricum germania e ceva din viitor... "extraterestrii" fata de noi deoarece daca ne gandim bine... vedem ca germania a trecut printr-un razboi mondial si a luat-o de la 0... si unde a ajuns... ei au drumuri incalzite... la ei nu vezi cod galben de zapada.. si etc... in concluzie.. a merge prin romania e un real pericol.. si anticiparea urmatoarei miscari e cea mai importanta... insa daca nici de la pietoni nu ai bunavointa.. de la soferi ce poti cere? daca esti atent.. pietonul gandeste precum calul... daca am verde.. trec!!!
e bine asa insa stilurile noastre de condus sunt diferite
sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Bine ti-a facut. Voi de ce nu stiti sa stati la rand. Sti ca se ridica permisul pentru depasire coloana la intersectie. Ce mor eu pe smecherii aia ce depasesc pe linia de tramvai. Mie mi-ar fi placut sa intre tramvaiu in tine, sa te saturi sa mai circului pe acolo.
PS. Nu am nimic personal cu tine, dar crede-ma m-am saturat de smecherii din circulatie.
nici eu nu am nimic personal cu tine, dar nu ne pune pe toti in aceeasi oala, crede-ma ca tin mai mult la mine si la familia mea decat sa stiu ca sunt un inconstient care nu ii vede pe altii in trafic si iubitor de viteza
cati km la ora poti prinde pe linia de tramvai in 70 de metri si cu gropile aferente( banuiesc ca in nici un caz 100 km/ora), nu dau vina pe unu sau pe altu dar eu cred ca cine trebuie sa dea in mod obligatoriu prioritate trebuie sa beleasca ochii de 10 ori inainte de a face traversarea, stiti foarte bine cei din bucuresti care circulati pe Barbu Vacarescu ce e la intersectia cu Pipera unde se construieste pasaju, ghinionu meu a fost ca am fost foarte aproape de el cand a iesit in fata mea si cu tot cu frana la podea nu am putut evita din motive foarte bune, coloane de masini in dreapta si un ditamai stalpu in stanga, se putea evita doar daca lua picioru de pe acceleratie si se ducea in directia in care plecase da sa speriat si a ramas pe loc
daca am 25 de ani nu inseamna automat ca sunt un pusti teribilist care rupe masina pe toate strazile cu viteze de F1, am permis de 3 ani si 150 de mii de km facuti pana acuma si in 3 ani am avut doar o singura sifonare in trafic din care 2 ani am condus un mercedes sprinter de 3,5 t la servici,
Bine ti-a facut. Voi de ce nu stiti sa stati la rand. Sti ca se ridica permisul pentru depasire coloana la intersectie. Ce mor eu pe smecherii aia ce depasesc pe linia de tramvai. Mie mi-ar fi placut sa intre tramvaiu in tine, sa te saturi sa mai circului pe acolo.
PS. Nu am nimic personal cu tine, dar crede-ma m-am saturat de smecherii din circulatie.
inca ceva eram pe linia de tramvai deoarece trebuia sa fac stanga pe Pipera, cu ridicatu permisului pentru depasire coloana la intersectie nu e valabil la mine pentru ca nu eram in intersesctie, si nu iti mai dori sa intre tramvaiu in altii ca s-ar putea sa o patesti si u (doamne fereste)
inca ceva eram pe linia de tramvai deoarece trebuia sa fac stanga pe Pipera, cu ridicatu permisului pentru depasire coloana la intersectie nu e valabil la mine pentru ca nu eram in intersesctie, si nu iti mai dori sa intre tramvaiu in altii ca s-ar putea sa o patesti si u (doamne fereste)
Sper ca nu m-ai inteles gresit. Repet nu am nimic cu tine, dar fratilor, prea multi morti nevinovati pe superbele noastre sosele. Am vrut sa trag un semnal de alarma.
Si cum au zis cei de mai sus , sa trecem la topic.
Ma gandeam ca nu o sa postez niciodata aici....Acum 30 de minute un vecin care acum are ochiul stang banat a dat zapada dupa aerul conditionat si mia spart parbrizul....o sa pun poze mai tarziu...ma duc la casco....
iti recomand sa schimbi parbrizul la Pilkington...pe trafic greu, aproape de filaret! intersectia cu viilor! stai linistit, bine ca nu a cazut pe tabla!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment