Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• beeei, e de rasul curcilor, veverita aia din prima poza, era cu telefonul in mana stanga cu tigarea in mana dreapta, se da jos din masina cu tigarea in mana dreapta si se ia de celalat conducator care era regulamentar, ia avand rosu, dar de tartita ce era nu la vazut ROSU , se da jos din masina si se ia de ala....vaiii, mi-ati lovit masina
    rezultatul final....o scipau soferi si o injurau de toate cele
    lipsa text

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
      si eu sunt anti-femei la volan , mie scarba de ele cand le vad.

nu toate femeile sunt jalnice la volan! nu generaliza! si eu le urasc pe alea care compun majoritatea dar sunt si femei care conduc foarte bine!

Comment

• aha, deci PCH-ul dorea sa scrie ca si femeile sunt bune
        adica Birmaneza lui PAU HAU BAU stie sa-l sofeze bine
        lipsa text

Comment

• nu are nicio legatura stimabila prietena a colegului eu4yas cu postul meu!

cunosc cateva fete/femei care dau clasa la multi barbati care se cred "soferi", atata tot!

Comment

• Sunt mandru de tine PCH!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
              nu toate femeile sunt jalnice la volan! nu generaliza! si eu le urasc pe alea care compun majoritatea dar sunt si femei care conduc foarte bine!
              si eu la fel , tot cele care compun majoritatea , adica 98.9%

Comment

• Anul asta masina ma a devenit magnet, nu alta.
                1. 14.01 un idiot nu se asigura la iesirea din parcare si ma loveste cu spatele in aripa stanga fata, plus oglinda (eram in coloana);masina inmatriculata Spania - rezolvat pe CASCO cu "revenire" la recuperarea banilor
                2. 02.02 alt idiot se buseste in portiera mea dreapta, neacordand prioritate la schimbarea benzii in sensul giratoriu (asteptam sa treaca un autobuz care nici el nu stia ca se cedeaza prioritatea cand intri in giratoriu.
                Morala: vai de capul lor soferi cu tot cu scoli de soferi si carnete luate pe spaga.
                Mii sila! Spaga stanga, spaga dreapta cu promovare de panarame.

Acum caut un stiker kissfm model 2007. Stie cineva, pe undeva?
                Attached Files
                Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                sigpic

Comment

• bine ca nu ai patit u ceva,era mai rau daca dadea mai tare ,era pe partea ta....fiarele se fac...

Comment

• urata julitura...despre astia vinovati,numai zic nimic ca ma ia nervii...daca nu esti tu atent,ei n-au nicio scrupula...kamikaze nene
                    sigpic
                    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Problema e ca tot tu, nevinovatul, umbli: service, asigurator, eventual politie, verifica cum iti fac lucrarea, da spaga (scuze, atentia), ceartate, injura stai 3-4-7 zile fara masina... si multe altele, iar vinovatul, bine merci, semneaza 3 hartii, si gata: nu tu amenda, puncte de penalizare, ca , de... in spiritul asigurarilor e constatare amniabila. Ce facem fratilor, cu iresponsabilii astia?
                      sigpic

Comment

• pai de ce nu te-ai dus la politie direct ?
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Exact, eu nu sunt de acord cu amiabila asta.

Ok, cand e o mica tamponare, o neatentie ok ... dar la o faza dinasta nici nu discut ... ia stai matale 1-3 luni pe bara ... astia la politie, cel putin aici in CT, abia asteapta sa salte permise pentru necedare prioritate.
                          sigpicMy ride

Comment

• NU UITATI! orice om stie sa tina un volan in mana si sa calce o acceleratie, dar trebuie sa stii, sa te feresti de prosti!

...asta nu inseamna ca cel care stie sa tina un volan in mana, are si experienta
                            experienta se capata in timp si ani si nici atunci 100%
                            si oricum suntem vanati si victime de vanatorii fara experienta:pusti, pustoiace, betivi, incepatori, maidanezi, viteji, smecheri si deraiati mintal!
                            Last edited by Bleizer; 8 February 2011, 10:44.
                            lipsa text

Comment

• Bleizer, draga, am 14 ani de condus, astea sunt singurele accidente la care am luat fizic parte, iar in ambele situatii eram blocat in coloana. Vine prostul si te loveste, cu toate ca il claxonezi, strigi la el.
                              Ce poti sa faci?? Sau ... poate ai ales gresit traseul in ziua respectiva? dam vina pe soarta, pe ghinion?
                              NU. Dau vina pe cei care dau si primesc spaga pentru un carnet! Pe iresponsabili, si pe cei care inchid ochii atunci cand vad o greseala in trafic!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                                Exact, eu nu sunt de acord cu amiabila asta.

Ok, cand e o mica tamponare, o neatentie ok ... dar la o faza dinasta nici nu discut ... ia stai matale 1-3 luni pe bara ... astia la politie, cel putin aici in CT, abia asteapta sa salte permise pentru necedare prioritate.
                                Salut.

Eu iti spun asa, fereasca D-zeu ca vreodata sa fii tu neatent si sa nu acorzi prioritate si-atunci cred ca nu vei mai fi asa de inversunat impotriva amiabilei. Eu sunt patit, nu m-am rugat de om, am sperat doar el sa fie bine. Am vorbit frumos i-am spus ca mergem unde vrea dansul si el singur dupa cateva minute in care posibil s-a dezmeticit mi-a spus ca nu vrea niciun fel de politie si "hai sa mergem sa facem amiabila ca nu vreau sa-ti ia permisul, oricine pate gresi".
                                Dupa ce ca avea roata stramba si vai de el de-i atarnau plasticele l-am mai tarat si vreo 10 km dupa mine pana la sediul firmei de asigurare.

O alta chestie pe care am observat-o la politistii din Bucuresti este urmatoarea: mie odata nu mi-a acordat un autobuz prioritate si ne-am luat un pic de urechi . Bun, ne-am suparat, ne-am ciondanit o leaca, hai la Politie. E acolo ce-mi spune politistul: "ma nu mai bine mergeti si faceti voi amiabila sa nu-i mai dau amenda si sa-i iau permisul amaratului astuia?"
                                Atunci am zis si io, bine domne, da-l in pisici ca o fi gresit si el, asta este acum. Mai tarziu mi-a spus ca are probleme cu unul dintre copiii sai, sta de vreo 3 saptamani prin spitale cu el si nu stie ce sa mai faca!

Cantariti bine situatia, chiar si in cazul unei neacordari de prioritate, parerea mea, poate vreodata, ceea ce nu va doresc, vi se va intoarce serviciul.
                                Sper sa nu fie cazul!
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google