Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nasol Laurentiu da si tu ceva si poate te faci cu spate de ph2 : inclisv stoape..tot - presupun ca prinderile sunt rupte!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nici nu vreau sa imi dau seama cum este facut panoul ...

la mine arata ca nu ar fi asa rau dar cand am dat bara jos ...surpriza!
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• si mai da ceva sa te faci si cu o bara fata de MCV
        nasol, imi pare rau pt ce ai patit
        in seara asta poate dai si tu o bere de pomana sa nu mai ai altele
        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Am vb cu nenea de la service si mi-a spus ca piesele la aduc cei de la asigurari.

Comment

• E nou model de bara?

Vorba lui Joker, ar merge un spate de Ph2!
            sigpic

Comment

• daca o faceai la lazar servis,bagai 20 de ron la baiatu de baga comanda la pc si inca 20 ron la omu care face investigatia daunelor,eu asa am facut,ca sa imi puna bara de mcv,si daca vrei spate de ph2,trebuie sparte si triple,ca sa scrie in dosar bara spate ,triple spate,si portbagaj,si cand omu baga la pc,scrie in paranteze ph2...

Comment

• nu te supara la ce service o faci, ca asta mi-au zis si mie !
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• La Activ Cars

Comment

• waw,acum ii poti spune doamna masinii,daca a fost "lovita" in popou,bine ca nu e mai rau,mare grija la tinichigerie la panoul spate,cel de sub bara
                    sigpic
                    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Laurentiu, la faza ta un carlig era de belea!, chiar daca jeep-ul e mai inalt, pagubele erau mai mici garantat, ma bate gandul sa-mi pun
                      lipsa text

Comment

• mmmda, ... merge

Originally posted by Mishu View Post
                        Incearca aici.
                        Multumesc, dar acolo sunt numai stikere, eu caut un fel de abtibild in relief, gen cel din poza.

@Bleizer,
                        Am sa-mi pun carlige de remorcari si sub portiere. Are cineva ceva impotriva?
                        Attached Files
                        Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                        sigpic

Comment

• mei, si eu vreau sa-mi pun, dar cand am auzit 600 lei, am ramas eu carlig
                          lipsa text

Comment

• oameni buni dar threadul asta prinde viata sa zic asa, in loc sa fie gol , sau macar aproape .
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• prinde viata nu gluma
                              bubuiti-va masinile si sa vedeti cata distractia o sa fie aici
                              lipsa text

Comment

• Originally posted by Bleizer View Post
                                Laurentiu, la faza ta un carlig era de belea!, chiar daca jeep-ul e mai inalt, pagubele erau mai mici garantat, ma bate gandul sa-mi pun
                                Mai tineti minte la Carol acum vreo 3 saptamani cand un Fordulet Fiesta a pocnit un VW Passat break in spate? Passatul avea carlig, toata caroseria i-a mutat-o, nu se mai inchideau nici usile bine, dauna direct toata masina.

Mai bine-ti face spatele praf pana la luneta dar reparabil decat sa iti afecteze toata caroseria.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google