Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by geo_ultras View Post
    deci nu.mi vine sa cred. iar s.a intamplat, cateodata nu e bine sa eviti ca poti tu sa iesi mai sifonat, mai bine dai in ei frontal
    Da mai bine dai frontal in ei si ai sanse de 70 % sa mori dar iti repara masina chiar ti la masina mai mult decat la viata ta vad

Comment

• @adrian_ssc: ai stricat capu'de pod la oameni)....bine ca nai patit tu sau ceilalti ceva..s-a spart baia de ulei? ca vad pe jos ulei.
      ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
      ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

• E incredibil prin cate a putut sa treaca MCV-ul ala, ori masina e "blestemata" ori soferii, nu stiu ce sa zic, nu ai avut noroc cu masina asta. Dupa ce ca a fost in lac, facuta cap-coada, acum iar avariata serios, bine ca inca rezisti psihic, eu nu puteam, chiar daca pe Casco se acopera toate daunele, te gandesti asa la masina, numai service service service. Imi pare rau de incidente, poate sa-i mai dai o ultima sansa sa fie refacuta iar daca mai patesti un accident serios atunci chiar e prea de tot. Mult ghinion.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• sorin17: de ce sa mori ??? avem pungile cu aer...parca mori de 2 ori cand e sa mori, mori si in usa bisericii

Comment

• Daca vine tiru din fata tu de ce sa il eviti?cine iti mai face masina? plus ca ai pungile de aer care te salveaza de la orice:-j
            Last edited by sorin17; 3 May 2011, 10:45.

Comment

• Apropo de venit tir din fata.... de dimineata pe centura spre chitila un land rover frontal cu un tir....am filmat dar nu se vede bine..... oricum nu a fost cu morti.

Comment

• Eu chiar ma gandeam ca glumesti aici...
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• ssc-ule, dupa ce a luat apa acum e mai grav, ne pare rau si asteptam sa o vedem inapoi pe sosea !!!
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• Imi pare rau sa aud de incident, bine ca nu au fost raniti grav cei din masina si ca au scapat cu bine. Din pacate e plin de "fitipaldisti" pe soselele patriei, si din pacate nu ai cum sa ii parchezi . Sper sa o repari cat mai repede posibil si sa fie totul ok pe viitor.
                    Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• vitriol in postul respectiv am spus adevarul

niciodata nu stii ce iti asterne ziua de maine
                      sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• Intamplare de acu vre-o 3 saptamani ... s-a gandit un destept sa franeze el sa ii zica ceva de dulce unui taximetrist pentru ca il sicana...eu n-am avut unde sa ma mai opresc...rezultat: 91 mil casco
                        Attached Files

Comment

• Uitati azi de dimineata cind sa plec la servici ce tuning mi sa facut aseara la masina...nu bilet in geam, nu numar de telefon, de ce sa puna omu, da-l in masa pe pagubit cine la pus sa parcheze masina acolo....
                          Attached Files

Comment

• foarte urat, astia care fac asa ceva ar trebui calcati pe cap cu masina...

pare a fi urma de camion sau ceva inalt, nu are cum o masina sa loveasca doar acolo sus...

macar ai casco?
                            Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Salut.
                              Nasoala lovituraimi pare rau sa vad ca pe acest thread se scrie incontinuu.
                              Asta e singurul loc in care nu as vrea sa mai vad vre-un post.
                              Te asteptai sa gasesti un bilet in geam?Asta nu se va intampla niciodata in Romania.
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• nasol este ca nu am casco, nu imi pare rau decit de stop ca mi la spart

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google