Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N-ai vreo camera de lua vederi pe-acolo? De la vreo banca ceva sau de prin intersectie.

Imi pare rau de masina ta.
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• augustin, sa stii ca mai sunt oameni care fac treaba asta, un prieten a patit asa, dar in suceava, el stand la 100 km de suceava si nu s-a mai dus.

daniel, imi pare rau, sper ca ai nervi de otel bafta
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• nu este nici o camera prin apropiere, dar nu asta conteaza, ci omenia care din pacate la noi nu exista...

Comment

• Daniel, vezi ca exista Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii.

Un coleg a fost accidentat de unul fara RCA valabil, s'a adresat Fondului si a reusit sa'si rezolve problemele.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Nasoala faza...asta e,trebuie sa ne obisnuim cu ideea...asta e tara doar de carute.Altceva nu merita sa iti iei...
            sigpic

Comment

• Cred ca respectivul PROST a incercat sa faca o parcare laterala acolo,,in spatele tau si te-a lovit ori cu spatele masinii ori cu botul masinii,,cu partea dreapta,,daca nu sunt camere si martori,,du-te la politie si vezi cine a mai declarat masina lovita in parcare in zona aia si corespunde loviturii tale de pe stanga..poate il prinzi si il arzi pe FRAIER,,,BAFTA.

Comment

• Nu-mi dau seama foarte bine din poze dar pare sa fi fost o masina mare, gen camion, platforma, TIR.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• oricum facut o intoarcere ori a iesit de pe strada sau dintr-o curte de pe partea cealalta
                  Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• da, si eu cred ca a fost camion dupa cum este lovita

Comment

• imi pare tare rau de masina Vali, si mai cu seama de nesimtirea celui/celei care nu a lasat un bilet undeva. Dar asta e tara in care traim din pacate. Sper sa rezolvi repede, bine si cu bani putini stricaciunile.
                      sigpic

Comment

• vineri..29 aprilie pe valea jiului intr-o curba periculoasa la stanga

dauna totala. reparatiile cica ar costa cel putin 23000 lei.

interesant e ca masina la vanzare inainte de accident nu trecea de 3500 de euro. despagubirea de la casco plus vanzarea epavei m-au ajuns la 3800 de euro. consider ca am vandut-o la un pret avantajos.
                        Attached Files

Comment

• orice dauna e un pas inainte )

si profitabil (daca ai casco)
                          sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                          Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• urat a fost lovita !
                            asta a calmat pe viitor poate raiserul din tine
                            succes cu reparatiile sau alta masina si hai repeda printre noi
                            sigpic
                            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Originally posted by AGENTUL NYT View Post
                              urat a fost lovita !
                              asta a calmat pe viitor poate raiserul din tine
                              succes cu reparatiile sau alta masina si hai repeda printre noi
                              n-am fost eu cine stie ce raiser. intotdeauna am mers cu 80-110, obisnuit fiind cu naveta. rareori mai mult si atunci la drum drept.
                              dar asta e...m-a furat curba si mai ales anvelopele. important e ca am scapat cu 2 julituri si atat. cu ocazia asta am achitat creditu, am ramas cu bani si daca mai pun 200 de euro imi iau un opel corsa

sorry dar viitoarea masina va fi un opel astra clasic...probabil break

Comment

• Ca sa fie totul frumos, luna asta am avut 2 accidente.

1. Un scuterist a incurcat acceleratia cu frana si din pricina asta am schimbat tot lateralul stanga la masina! Usa stanga fata + prag strambe(imposibil de reparat), usa stanga spate infundata, macara afectata, se departase de plafon, aripa stanga spate infundata si reparata si bara stanga spate lovita si inlocuita!

2. Clasica problema cu garda la sol, am lovit a doua oara pragul din dreapta fata si pe dedesubt cam de la jumatatea masinii in spate! Din cauza la un T-u care se pune pe pamant, model vechi si foarte gros!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google