If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Culmea este ca si mie tot de faruri imi pare rau...radiatorul era oricum fisurat si trebuia inlocuit, intercoolerul era putin indoit de la alta patanie...
Pacat ca nu dispun de bani acum sa fac si un badboy cu ocazia asta...
Buna ziua stimabililor ... hai ca postez si eu aici daca tot e veselia asta.
Daca pana acum ziceam "conduceti prudent sa nu va distrugeti masinile"
Acuma ma vad nevoit sa spun asa "Nu stati la tigara pe geam sa vedeti cum va ajunge masina ca a mea ca dauneaza grav sistemului nervos" )
Noroc ca accidentul a fost pe 29 mai si vineri o sa imi iasa masina din service ... dupa ce sa schimbat inclusiv cadru motor )
Au fost 3 masini lovite iar a mea si loganul din spate au fost mutate un loc de parcare in urma impactului
nea lovit pe toti un Pasat breck de 2 litri turbo albastru de PH care venea pe contrasens (finn sens unic pe strada aia unde locuiesc) si care a avut 0.75 in aer si 1.64 in sange alcolemie ... pe mine ma mutat 6 metri ... pe vecinu din spate 7 metrii si la urcat cu roata stanga fata pe zid 15 cm ... cred ca se vede si in poza ... a avut si ceva viteza ... vineri imi iese masina reparata ... dupa ce sa schimbat cadru motor, bara fata, radiator, fuzeta, bascula, directie, cutie de vitezesi tablarie ) o factura destul de frumusica pentru buzunaru unui pusti de 23 de ani beat turta ) mai ales ca sunt 3 masini avariate ... (doua loganuri si un fiat - cel rosu din poza in parcat in fata mea)
Dap trist dar adevarat .... acum 15 min am primit vestea ca totusi cutia de viteze e varza si trebuie suplimentare la dauna deci nu cred ca o voi scoate prea curand din service
Masina se repara pe RCA-ul vinovatului ... acesta are asigurarea la ASTRA exact unde am si eu RCA-ul adica tot la astra. Nu am casco ...
Asta e singura in momentul de fata care plateste reparatiile chiar daca soferul este baut ... doar ca dupa cum am vorbit la ei la juritic ... caca vinovatul are alcoolemie in sange pana in 0.8, costurile reparatiei se platest fifti-fifti asigurator-vinovat ... in cazul meu ... asigurarile vor face o factura pe toate cele 3 masini si isi vor recupera banii prin firmele de recuperari cu care lucreaza (executare silita) .... sau plateste statu iar vinovatu va face "racoare" pana se recupereaza banii. la mine deja sau facut 2 suplimentari la dauna dat fiind faptul defectiunilor majore (insesizabile la primele verificari)
wow, nasol rau de tot, sper ca pana la nationala sa se repare totu. Din pacate exista si idioti, si inconstienti pe strazile romaniei. Mare pacat. Eu zic sa privesti partea buna a lucrurilor: nu erai in masina si nu ai patit nimic, tabla e tabla si se repara.
Ai dreptate ToranagaSama ... in ziua respectiva eram in concediu ... exact la ora 20.55 cand sa intamplat totul in mod normal ajung acasa cu maicamea ... bine ca na fost in masina ca ramanea fara picioare .... nu stiu frate dar exact in ziua aia eram in concediu ... si poate paradoxal dar exact in acea zi a a avut si autocaru de munca accident ) a fost si la tv ... ia taiat calea unu, a franat brusc si a derapat pe contrasens unde a izbit destul de nasol o skoda octavia.
hai ca nu vreau sa aglomerez teatrul de aici .... sa speram ca va fi gata pana la nationala ) (iam pus suspensie sport in martie si toba sport si jante de aliaj - m-am bucurat de ele doar 2 luni
Bine ca n-ai avut vre-un lonjeron stramb, putea fi si mai rau.
Tipu' ala care a lovit atatea masini, beat beat... beaaat, mi-aduce aminte de personajul asta , daca tot mai destindem atmosfera http://www.youtube.com/watch?v=iYmCvz24QBw .
In urma accidentului de saptamana trecuta, s-a facut o reconstatare, iar pe langa radiatoarele de racire, aer conditionat, intercooler, faruri, bara, capota, intaritura bara
la reconstatare s-a dovedit a fi necesar de inlocuit si electroventilatorul, ambele conducte de AC, lonjeronul dreapta. Toate acestea vor fi inlocuite, iar pe langa acestea vor fi si ambele aripi fata revopsite.
Toate astea din neglijenta uneia care dorea sa ajunga mai repede acasa...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment