Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aripile din fata ce au ?
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• >>>

Trist Manolo KSJ trist ... parca au inebunit toti pe caldura asta ... accidente dupa accidente sper sa se rezolve repede si la tine. cum spunea cineva ... "bine ca nu ai patit tu nimic"
      Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Doua Logane

Doua logane pocnite in seara asta pe 1 dec. vis-s-vis de mcdonalds.

Ce cum si de ce, habar nu am ca am ajuns dupa eveniment in zona.

PS: scuze de calitatea pozelor, dar era noapte si ploua
        Attached Files
        Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• c-am ambele sunt dauna totala ... uraat !
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• pentru atata lucru? aiurea e tabla aia, zici ca e hartie!

Comment

• Cel albastru nu e chiar atat de sifonat...in schimb celalalt vad ca a mutat si gardul cativa metri mai in spate)
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Intradevar arata rau masinile , dar ceea ce nu inteleg eu ... e vreun logan al tau sau ceva??

Topicul se numeste: Masinile noastre bubuite!

Conduceti prudent!
                sigpic

Comment

• Din fericire nu este niciunul al meu. Dar erau langa blocul meu bubuite.

Daca e vre-o problema il rog pe CataFOF sa il stearga.
                  Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• >>>>

Din pacate vine si deznodamantul in cazul masinii mele .... masina reparata (mai putin cutia de viteze) Astra nu vrea sa imi mai plateasca cutia pentru ca sa depasit cu ceva suma de dauna totala ... asa ca raman cu masina frumoasa, reparata dar fara cutie de viteze (adica cu treapta a V-a distrusa) ... daca stiti pe cineva care are o cutie ieftina de vanzare sau cineva care cauta un logan (fara cutie ) ) e rugat sa ma anunte

Cel mai nasol e sa te loveasca unu beat si sa iti arunce la gunoi o masina in care tocmai bagi (acum 2 luni) 1500 eur in tuning

Comment

• Stai, stai! Tu ai reparat-o pe asigurarea ta (casco), sau pe RCA-ul vinovatului?
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by ToranagaSama View Post
                        Doua logane pocnite in seara asta pe 1 dec. vis-s-vis de mcdonalds.

Ce cum si de ce, habar nu am ca am ajuns dupa eveniment in zona.

PS: scuze de calitatea pozelor, dar era noapte si ploua
                        citeste titlul threadului si apoi vezi care e legatura ce ai postat cu threadul .
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nicosian' ... cauta ca se rezolva sa dai cutia la schimb + diferenta

Comment

• >>>>

@ vitriol ... pe asigurarea vinovatului ca eu nu am casco. (defapt nu mai am de juma de an)

@cosmin I ... multumesc de sfat (desi greu de crezut pentru ca piesele avariate din cutie sunt undeva la 380 EUR si 500 EUR e una noua) ... o sa caut in cazu in care nu o dau asa si scad din pret cutia ... si imi iau alceva ... Maine ma duc sa vb si la Dacia

Comment

• >>>>

Multumesc mult Domnu Dragman ... am rezolvat cu pinioanele de 5 de diesel ... luni imi iese masina din service ... si am facut rost si de cutie de vitese noua (dau la schimb cutia mea + diferenta minora - Multumesc cos_min_i pentru acest sfat). Deci o sa imi baraie iara masina pe strazi de sapta viitoare
                              Multumesc tutucor care ma-ti ajutat sau mi-ati dat sfaturi ... aveti o bere mare de la mine la urmatoarea intalnire. Bucuresti Va iubesc

Comment

• asa vesti bune sa tot ne dai Nicos drumuri bune sa ai de acum in colo si fara probleme
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google