Da ce a avut avariat de a costat 4300 lei?...ca din poze pare a fi aripa fata si eventual bara...
Masinile Noastre- BUBUITE
Collapse
X
-
Postez si eu aici din pacate ... dar ma bucur ca nu este ceva mai rau !
Doua lovituri in bara din fata intr-o saptamana, prima oara gasit-a lovita in parcare ... si ieri din nou in coltul din stanga ! Totul se va rezolva pe RCA-ul celui vinovatAttached Files
Comment
-
Cred ca si farul are o clema rupt de la prinderea de sub bara !
Jelly - o sa iasa la fel de bine ca si inainte . bine ca nu este nimica grav ! ...
Comment
-
fratilor eu nu am bubuito...))) l-am bubuit pe un domn cu o skoda ocatavia.. avariile mele sunt mai mult decat minore: putin zgariat spoileru pe dreapta spate iar cuiu de remorcare nu are nimica deoarece a nimerit in spoiler in bandoul de plastic... victima: aripa dreapta fata indoita, bara fata/spoileru posibil de schimbat, carenaju interior si acela posibil + faru de pe dreapta, dar eu am dato cu el la pace si o sa facem maine constatarea amiabila(recunoscand ca a fost vina mea)...
Comment
-
Salut. sa arat ce am patit si eu luni pe data de 13.08.2012 lovit in spate la o trecere de pietoni pe blv timisoara. respectivu are asigurare de la euroins si urmeaza sa ma duc la cosntatare abea vineri pe 24.08.2012. am sanse sa o repar si eu intr-o luna sau am de asteptat?
Comment
-
Agentii constatori sunt majoritatea in concediu, s-ar putea sa ai probleme cu cei de la Euroins,dar totusi care a fost motivul acestei amanari?
Si doi, tipul cu ditamai wolksvaginul are asigurare la euroins?Am ajuns ca in catecul ala, mort de foame in apartament cu bmw-ul la scara.
Comment
-
pai mai devreme de 23 august nu se poate, am sunat si la alt centru de constatari si tot cam asa ma programeaza, cred ca firma e de vina, ex: in ianuarie am avut probleme cu o masina la firma, cel care m-a lovit avea de la asirom parca si in 2-3 zile m-au programat sa fac constatare. deci euroins sau carpatica sa nu aveti treaba cu ei niciodata.
Comment
-
Comment