Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu am poze de la fiecare eveniment, iar cele postate sunt recuperate de pe forumu mitsu

1. Stationez regulamentar pe banda 2 la Vasile Parvan, chiar la iesirea din peco...cand un Ford Tranzit venea spre mine usor usor din dreapta. Claxonez 1 data, de 2 ori si cand pun mana pe schimbator sa dau cu spatele.......buf
    Urmari: far (dreapta rupt in cleme), bara zgariata + aripa indoita..... RCA ALLIANTZ

2. Ceata, noapte, drumul spre Brasov , in localitatea Puchenii Mosneni, rulam cu 50 km/h..... vad caine in farul din stanga...BUF pe partea dreapta.
    Urmari: Caine aruncat 10 m dupa acostament.... Bara fata sparta, proiector dreapta spart, spalator dreapta rupt, extensie bara dreapta 150 de m in spate. CASCO (vinovat eu)

3. Seara..dupa 2 zile de la incidentul cu cainele, cedam trecerea la pieton care dansa pe zebra....cand un vw polo rosu si-a inchipuit ca nu cedez trecerea si trec mai departe. Culmea incidentului : nu era blonda.
    Urmari: bara spate rupta si atat ! RCA Generali.

4. Nu ma chemasera inca in service pt bara fata + accesorii si bara spate ( dupa aprox 1 luna ). Las masina fratelui meu, ora 7:10 "Frate am lovit masina rau"
    Urmari: bara fata ( mai rau decat era ), capota de schimbat, trager, radiator , intercooler turbina, capac motor, parbriz, volan strambat ( airbag-uri nedeclansate ), ornamentele ( toate ). Dosarul de dauna are 3/4 rubrici completate. CASCO
    Urmari colaterale: frate spart buza ( nu de mine ).
    Urmari ASIBAN: dosar dus la anti frauda, acceptat dupa o luna.

Culmea: pe 6.01.2009 a lovit fratele meu masina, pe 8.01 ma suna Dani de la Mcar .... " Au venit barile, dar presupun ca mai asteptam ceva !"

Bubuita ceva ceva, ah ?
    Astazi masina merge bine, consuma un set de placute de frana la 9000 de km si 4 litri de ulei la 12 000 de km (forja tati). Masina nebuna se crede quattro )
    Attached Files
    No Stress !
    http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

Baie sparta prin scut ,in mai 2009, pe coclauri spre Dunare la pescuit.
      Attached Files

Comment

Multumesc lui Dumnezeu in 3 ani si cva nu am mare lucru la masina mea,doar un stop schimbat pentru ca nu am vazut un stalp de iluminat din spatele blocului,stalp pe care il foloseam pe post de bara cand jucam "la malai" cand eram mai mic.S-a intamplat chiar in ziua de Paste anul asta.Stopul era putin crapat in partea de jos si oricum aveam de gand sa vopsesc barile si masca la culoarea masinii.Asta a fost impulsul.Cu masina de servici inca nici un incident si sper sa nu am in continuare.Bafta tuturor si multa atentie la volan.Cum a mai spus cineva,sunt multi posesori de permis,putini soferi.

Comment

Ultima isprava - si cea mai grava...
          Seara, plec de la munca, ceva viteza (vreo 80 km/h) frana, pietris, abs, iau virajul putin cam la 60 km/h si m-am infipt in bordura cu roata fata stanga. Bordura aia e ca mare, ca n-am lovit cu roata ci cu bara si calandru inferior.
          Rezultatul - reparat masina pe forte proprii (mare prostie sa nu-i mai fac si casco)
          Piese: calandru inferior, radiator apa si AC, condensor ac, electroventilator, bara putin zgariata pe dedesubt, aripa stanga, bara parasoc fata, indreptat lonjeroane (ambele) si stalp fata stanga, scut motor contorsionat, amortizor, brat, pivot, cauciuc+janta tabla, capace, carenaj roata, suport proiector stanga, far - 2 suporti rupti, conducta frana stanga fata. A mai ramas de schimbat fuzeta+rulment ca nu iese bracajul.
          Au mai ramas cateva maruntisuri (in afara de fuzeta) cum ar fi: de completat uleiul in cutie, antigelul si freonul la AC, vopsit aripa (si capota ca aia era stramba de mai demult)
          Attached Files
          GL-22-TOF

Comment

DSC01673x.JPGnoapte, ploaie, viteza...un caine a traversat prin loc nepermis!

...de fapt doar a incercat, n'a mai reusit...

si o poza mai recenta:
            Attached Files
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

nu s-a mai postat nimic de ceva vreme asa ca incep iar eu :
              Am inceput anul cum trebuie : pe 02.01.2010 , pe E85 am luat o vulpe in lateral , cu masina de servici.
              Masina a fost bagata in service si a fost scoasa pe 28.01.2010. Pe data de 04.02.2010 am lovit-o din nou, dar de data asta la semafor.Acum e mai nasol. Urmeaza sa-i fac poze...
              Tind sa cred ca nu e vorba de experienta ci pur ghinion ( asa cred eu )
              Attached Files
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

lasa ca se repara bine ca nu a fost kisu in loc masina de servici e masina de servici
                bafta si sa nu mai ai ghinion
                vopsitorie preturi bune

Comment

poc poc.......a avut grija cineva grija sa ma sifoneze
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

imi pare rau pentru voi 2.. sper sa va reparati cat mai rapid!

si dada' fii mai cuminte ca vezi ce patesti faci buf.. te pup
                    sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                    Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

initaial, cand am auzit ce ai patit, am crezut ca e mai grav.....dar asa, aia se rezolva repede.....bine ca nu a fost mai rau......
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

va multumesc mult pentru sustinere. nu e nimic grav, dar m`am cam speriat fiind primul accident din viata mea (si nu din vina mea)
                        sigpic

Comment

imi pare rau pentru voi,sincer!bine ca nu este mai rau...si pe mine ma atins un "sofer de 30 de ani"din constanta,dupa cum sustinea chiar el,ma sters pe bara spate...trebuie sa o vopsesc acum...are cateva zgarieturi!

Comment

trec un accident pe contul tau dada' ? sa te simti in rand?
                            sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                            Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

Originally posted by Alex21 View Post
                              noroc cu veicini care au iesit pe afara ca i haleam pe toti 4 si pe cei 2 soferi..3 pumni soferul de la tractor a primit de la tata
                              De asta traim intr-o tara de cacao cu lapte... fiindca aici inca se aplica legea junglei... fiecare isi face dreptate cu pumnul... Ai rezolvat ceva cu acei 3 pumni? S-a indreptat bara de la masina instant?
                              sigpic

Comment

bine punctat sinx!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google