Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai da bre intunecatule, fix ce ziceam: "alte balarii". De reparat nu se va repara niciodata din buzunar, insa daca ii rupi aluia o mana si e scriitor, sau il incapacitezi sub orice forma, platesti. Asta daca nu ai asigurare si pt tampitii de participanti.

Si uite de aceea si eu cred ca totusi 50 lei in plus ma pot salva de multe belele, mai ales cand avocatii nostrii sunt cum sunt, si te plimba prin procese chiar daca nu ai cum sa castigi.

Comment

• Eu am avut accident anul acesta, iar soferul vinovat avea asigurare la euroins. Am fost la constatare prin pipera, dupa care m-am dus la un service prin chiajna, totul a fost in regula.
      sigpic

Comment

• Sa va zic si eu care e treaba cu Carpatica: am un Megane la munca si l-a lovit pe colegul unul din spate cu RCA la respectivii. Au fost la centrul de asigurari, au stat aproape o zi sa se uite la masinile lor si nici in ziua de azi bara spate nu a fost inlocuita, au trecut 2 ani de atunci. Acum masina este in sevice si o facem pe casco.

Eu la "Violenta" mea am RCA la Uniqa, iar casco la Asirom si platesc 1500 ron pe an. Mereu am avut casco si am apelat la el doar anul trecut la acel nefericit incident.
        Last edited by Mario Popa; 17 August 2012, 16:30. Reason: Automerged Doublepost
        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• salut. am tot tinut sa va anunt ca mi-au reparat masina, cam greu ce e drept. dupa 3-4 drumuri la euroins in pipera, apoi a stat masina o saptamana in service. sunt relativ multumit de cum a iesit, daca ai toate actele in regula si tot te lungeste ca nu se incadreaza in bani service-ul ...., apoi derogari , inca 2 saptamani, si in final au reparat-o cam 2400 ron a fost reparatia, nu stiu de unde au gasit portbagaj , bara si panou spate + manopera asa ieftin. am stat cu masina lovita fix 2 luni. nici nu mai stiam cum se deschide portbagaju . trebuie sa ne ferim de prostii de la volan, dar cand ma gandesc ca vine iarna...... o seara buna si revin maine cu poze.

Comment

• Ai avut noroc cu dauna mica, altfel nici acum n-o reparai
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Una scurta la inceput de anotimp "frumos"!

http://www.loganclub.ro/forum/showpost.php?p=1356327&postcount=3705
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• urat ti'a facut'o mateo...

Comment

• Urat, imi pare rau

Comment

• Un caine mai sanatos, la 110km/h, in urma cu cateva luni... daune: bara fata, radiator, bec xenon, carenaj aripa, element inchidere bara stanga
                    Attached Files

Comment

• O pisica de Bucuresti... daune la masina, nimic... daune la pisica...
                      "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
                      Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@

Comment

• A doua pisica... deja incep sa cred ca masina e bantuita.....
                        "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
                        Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@

Comment

• )) Vanator de pisici nu gluma

p.s. m-am trezit si eu dupa un an sa comentez ....... chior )
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• lasa mai bine mai tarziu decat deloc)

lasa mai bine mai tarziu decat deloc : ))
                            Last edited by b3t!v; 27 February 2013, 19:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by fuzzy View Post
                              A doua pisica... deja incep sa cred ca masina e bantuita.....
                              Eu deja ma simt prea norocos.Bara mea fata a rezistat pana acum la 3 pisici , 2 caini , 1iepure ,o vulpe si o gasca
                              Fara Semnatura.

Comment

• Mergi prin gradina Zoo ?
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google