nu, animalele si pasarile alea se regasesc in minunatul cartier militari
Masinile Noastre- BUBUITE
Collapse
X
-
Originally posted by geo_ultras View Postnu, animalele si pasarile alea se regasesc in minunatul cartier militari
Cum sa lovesti frate 3 pisici, 2 caini, gaste, vulpi si alte cele? :| Directia mea de mers s-a intersectat cu a unui caine acum o luna....nu mai vreau sa am de-a face cu asa ceva! )
Comment
-
Carmelo nu ai luat blana de pe vulpe ? Pe loc o jupuiam
Din gasca nu a mai ramas nimic , poate mai mergea de o varza? ))) ))Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Toate orataniile mentionate , au fost luate in aventurile mele pe la tara.
Probabil a rezistat asa mult si din cauza faptului ca le-am acrosat la viteze mai mici de 90km/h.Ultima pisica am calcat-o in timp ce traversa soseaua , am crezut ca nu mai are scapare , dar la intorcere se chinuia iarasi sa treaca soseaua in celalat sensFara Semnatura.
Comment
-
La intrare in orasul Targoviste la o trecere de pietoni un logan Van franeaza brusc si eu poc in spatele lui
Pagube: loganul Van- nimic )) am dat in cuiul de remorcare
loganul meu- schimbat radiator, intaritura de la bara, elemente inchidere bara, placuta nr, antigelul....am avut bafta ca bara arata destul de urat dar dupa ce au dat-o jos si-a revenit la starea initiala incat nu se cunoaste nimic.
Si cea cu parbrizul la o trecere de cale ferata: ceata de abia vedeam si bariera nu erea iluminata si m-am trezit sub ea
Comment
-
Nu vroiam sa ajung sa postez aici, dar nu am scapat.
Asta e "amintirea" pe care mi-a lasat-o unul din furnizorii care au livrat marfa la magazinul unde lucrezsigpic
Comment
Comment