Pot sa spun ca si eu am avut 2 evenimente neplacute in trafic unul cand state-am in masina in fata unei patiseri si manacam covrigi,unde ma lovit unu pe partea dreapta si al 2-lea intr-o seara cand ma plimbam prin oras unde la o trecere de pietoni cel din fata mea a franat brusc,la randul meu am franat si eu si din spate m-a lovit un BMW care m-a proiecat pe porbagajul celui din fata
Masinile Noastre- BUBUITE
Collapse
X
-
Si eu am avut un eveniment destul de neplacut....
Veneam dinspre capatul lui 311 (Faur Poarta 4), si aveam galben intermitent, si cei care veneau dinspre Auchan Titan aveau tot galben intermitent (din stanga mea veneau), un Audi a vrut sa se bage sa-mi taie calea, m-a observat a franat, si din stanga lui o Dacia 1310 s-o fi gandit ca are NOS si poate sa-mi taie calea , bineinteles ca nu a avut timp, dar spre norocul meu am apucat sa franez si sa trag de volan + frana de mana, si am intrat in derapaj lateral...ca altfel ma loveam frontal..asa m-a atins putin in aripa stanga. Totul s-a rezolvat pe loc cu 200 lei ;)Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
Eu din pacate, aveam decat telefonul, dar sincer nu am stat sa pozez, pentru ca, celalalt cu Dacia, nu avea asigurare, si lumea incepea sa se stranga, si cum nu aveam mare lucru (bara stearsa si lasata putin), m-am gandit ca e mai bine sa nu-i fac rau omului si ne-am inteles pe loc.....Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
avand in vedere ca n-am mai puctat demult... a venit momentul...
luni seara.. mergeam spre dristor.. pe la ora 22:00... pe prima banda... lucru ciudat pentru mine.. dar eram obosit.. si in momentul in care am urcat,drumul se facea putin in dreapta.. in pasaj la obor.. pe mijlocul benzii un mare cataroi... am spart baia de ulei
baie.. scut... ulei...manopera...spaga...1300!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
are dreptate vitriol! skoda rs cu pachet de drumuri grele nu exista! deci el e din plastic!
din metal am la cea gri!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
hai sa trec si eu patania )
cutie sparta gaura in cutie vreo 10 cm slung si vreo 5 latime ,pinioane sparteAttached Filesdrive with speed than you die fast
Comment
Comment