Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sincer nu mam purtat asa urat cu ea fata de alte dati dar acuma a plesnit . Reparatia nu stiu moentan am fost cu ea la garantie si poate mi-o schimba pe garantie daca nu alta cutie cred ca undeva la 2500 ron o sa ma ajunga
    drive with speed than you die fast

Comment

Deh ... drumurile din bucuresti ale noastre ... am scutul spart (plastic), nu intrebati cum ca nu stiu
      sigpic

Comment

Si eu ieri pe varianta in constanta...mergeam frumos ca omul mai mult de 70 km/h nu aveam. Pune unul in fata mea frana, eu il vad cam tarziu pun frana ma opresc la mai putin de 1 m de el(noroc cu abs-ul) si vine unul din spate, il vazusem in oglinda si mi-am dat seama ca nu se mai opreste, si se opreste direct in usa de la portbagaj . La mine s-a indoit putin usa si bara spate si el are fata varza. Si cand am plecat de acolo i-am spus dom`le leaga cu ceva capota aia ca o sa`ti vina in parbriz. Nu a vrut. Si cand am ajuns la asigurator avea si parbrizul praf . Se mai intampla... Am facut si o poza nu se vede prea bine dar asta este.
        Attached Files
        Last edited by seren22; 30 March 2010, 18:29.

Comment

pe la jumatatea lui ianuarie noapte, durm necuratat de zapada, viteza cam 60-65 km/h, am derapat intr-o curba si am intarat intr-un jeep parcat pe trotuar. noroc cu casco, reparatia a costat 16.000 lei
          Attached Files

Comment

joia trecuta un cretin care stationa pe banda 2 pe autostrada, noaptea. 3 l-am evitat si ne-am tamponat, 2 Audi si eu. Bulit capota motor, spoilerul si pierdut numarul pe fata...noroc ca nu era nimeni in spatele meu ca ne "osmozam" de tot. Ata ete...

PS: Masina functioneaza normal.
            Attached Files
            Last edited by darksid3; 2 April 2010, 16:13.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Bine ca n-a fost mai rau darkside, totusi ai fost pe autostrada si daunele sunt minore dat fiind pericolul la care erai expus.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

bine ca nu a fost mai rau,ma bucur ca mai poti glumi,"ne osmozam"

osmoza inversa...daca nu ma insel masina asta are la numar b 911 usa?

Comment

dap, ala-i numarul...de ce? l-ai gasit ?

Comment

Da, Darkside e al de umbla pe Magheru la agatat de pitipoance cu cotul pe geam, si muzica gen country la volum maxim.
                    Last edited by Cezar; 3 April 2010, 10:46.

Comment

hai sa va arat una mare chiar foarte mare pozele sunt de acum 2 ani asta s-a intamplat acum 2 ani
                      Attached Files
                      Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

Tu lucrezi pe asa ceva ? Ce-au facut te-au luat la pietre sau cum ?
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

nu e a mea e a unui amic si l-a lovit in spate apoil a proiectat intr-un stalp cu faata ca nu avea frana de mana trasa si astea se misca repede
                          Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

Da, asa este se misca destul de rapid, sunt fasnete asa nu gluma ... L-a lovit ca lumea in spate pe amicul tau pe cuvant, bine ca n-a patit nimic el, e foarte periculos sa te lovesti frontal si tu sa fii sofer de autobuz.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                              dap, ala-i numarul...de ce? l-ai gasit ?
                              am vazut masina in trafic pe iuliu maniu acum ceva timp,e tare frumos!imi pare rau sa vad o astfel de masina sifonata!te salut!

Comment

Cu putin noroc o sa-l schimb pe o masina tipic americana...momentan sta pe una cu svastica . Da, trec frecvent pe Maniu. Fierul se repara nu e problema. Salut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google