sincer nu mam purtat asa urat cu ea fata de alte dati dar acuma a plesnit . Reparatia nu stiu moentan am fost cu ea la garantie si poate mi-o schimba pe garantie daca nu alta cutie cred ca undeva la 2500 ron o sa ma ajunga
Masinile Noastre- BUBUITE
Collapse
X
-
Si eu ieri pe varianta in constanta...mergeam frumos ca omul mai mult de 70 km/h nu aveam. Pune unul in fata mea frana, eu il vad cam tarziu pun frana ma opresc la mai putin de 1 m de el(noroc cu abs-ul) si vine unul din spate, il vazusem in oglinda si mi-am dat seama ca nu se mai opreste, si se opreste direct in usa de la portbagaj . La mine s-a indoit putin usa si bara spate si el are fata varza. Si cand am plecat de acolo i-am spus dom`le leaga cu ceva capota aia ca o sa`ti vina in parbriz. Nu a vrut. Si cand am ajuns la asigurator avea si parbrizul praf . Se mai intampla... Am facut si o poza nu se vede prea bine dar asta este.Attached FilesLast edited by seren22; 30 March 2010, 18:29.
Comment
-
pe la jumatatea lui ianuarie noapte, durm necuratat de zapada, viteza cam 60-65 km/h, am derapat intr-o curba si am intarat intr-un jeep parcat pe trotuar. noroc cu casco, reparatia a costat 16.000 lei
Comment
-
joia trecuta un cretin care stationa pe banda 2 pe autostrada, noaptea. 3 l-am evitat si ne-am tamponat, 2 Audi si eu. Bulit capota motor, spoilerul si pierdut numarul pe fata...noroc ca nu era nimeni in spatele meu ca ne "osmozam" de tot. Ata ete...
PS: Masina functioneaza normal.Attached FilesLast edited by darksid3; 2 April 2010, 16:13.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Bine ca n-a fost mai rau darkside, totusi ai fost pe autostrada si daunele sunt minore dat fiind pericolul la care erai expus.
Comment
-
hai sa va arat una mare chiar foarte mare pozele sunt de acum 2 ani asta s-a intamplat acum 2 aniMecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti
Comment
Comment