Masinile Noastre- BUBUITE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tu sa fii sanatos nepoate,ca restul e tacere...
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• nu se dau decat la oamenii de incredere ... imi pare rau si bine ca s-a rezolvat si nu a fost mai grav

Comment

• Avand in vedere ca mai e putin si se face anu' de cand am bubuit-o si eu , uite si poza
        Attached Files
        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• macar ne poti spune ce masina este, cred ca logan dupa oglinzi.sanatos sa fi dupa una ca asta!
          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• faza tare e ca, capota e neatinsa ...
            sigpicMy ride

Comment

• a lovit o masini mai joasa sau un obiect care venea sub nivelul farurilor si capota s-a deschis. conducatoru a scapat cu bine cred...
              Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Originally posted by DeLuXe View Post
                faza tare e ca, capota e neatinsa ...
                La asta ma uitam si eu, bulan, macar a scapat de o cheltuiala atunci cand a fost reparata. Airbagurile vad ca au sarit si ele.

Cum ai "reusit"?
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• xpeedule, vai, mai lasat fara taxi?
                  alex.dinca...ai refacut-o?
                  colegi...distanta, limita de viteza si viteza adecvata la noile conditii de trafic si temperaturi scazute, loganul este numarul 1 in top la accidente sincer, mi se rupe sufletul cand vad de logan asa ceva.
                  sa conduci in zilele de azi este o arta, o pasiune dar si un abis in buzunare, poate deveni, chiar si o arma fatala
                  lipsa text

Comment

• bleah,ce urat a bubuito...are si capota indoita + burta,bagati ochiul vigilent si uitativa...daca ai scapat teafar,feru sa face
                    sigpic
                    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Masina e deja reparata, omul a spus ca accidentul a fost acum un an. A fost o rasturnare...
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• sunt inapti si zici nu "stie" sa citeasca.. sunt ca bocitoarele la cimitir
                        sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                        Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• nu a fost vorba de rasturnatre ci de impact frontal cu un chevrolet cruiser.Masina a fost refacuta, toti am fost teferi.Masina este cea de la avatarul meu dar uitati o poza sa se vada cum a iesit.Intre timp va invit sa urmariti topicul meu "ph-22-bfc" unde tin lumea la curent cu noutati.

P.S. stiu ca are numere de praova dar eu sunt din bucuresti, deasta am postat aici :P
                          P.S. @ 17PnF dacia logan 1.4 mpi, laureat, an fabricatie 2006.
                          Attached Files
                          Last edited by alex.dinca91; 10 January 2011, 15:07.

Comment

• Noroc cu nea Soare
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Foarte mare noroc.Masina merge foarte bine, nu am avut nici o problema.si roata dreata, fata, de care spuneai tu, ca statea cam "stramba" era de la amortizor ^^ DECI NOROC SI CU TINE CA AI OBSERVAT-O! )
                              Last edited by alex.dinca91; 10 January 2011, 20:13.

Comment

• Cataeva poze cu B 65 SSC stadiul reparatiei

Maine intra la vopsit
                                Attached Files
                                sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google