Hai Pe Transalpina ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@K
    1. ai dreptate, scopul este sa ne simtem bine...
    2. imi imaginam raspunsul cu MCV-ul, am incercat si eu, poate imi conducea altcineva "hotelul" si mergeam eu cu masina mea, asa cum imi place si mie...
    3. incearca sa faci o schita de program, poate ne pliem pe el...

LE: bossake a dat deja locatiile de cazare ce mi se par OK pentru 2 nopti de cazare.
    LLE: o sa fie mai mult de 10 km/h, pentru ca sunt portiuni de drum pe care poti merge si cu 50-60, am vazut tot filmul motociclistilor...deci e timp de alte cele...
    Last edited by detail; 17 August 2009, 16:36.

Comment

Originally posted by detail View Post
      Ei, aici intervin problemele, sunt putini care te primesc cu tot cu caini...ai mei fac parte din familie, daca ii culc intr-un padoc sau curte, este revolutie la Ranca, nu mai doarme nimeni, astia ai mei nu latra, urla direct: sunt husky siberieni...
      Este si solutia hotel MCV pentru mine, caz in care pot sa mai pun la dispozitia posesorilor de arcuri sport o masina cu suspensie stock...
      asta da, e o buba. daca e, dupa ce ne decidem la cateva pensiuni, ne interesam daca se poate si cu animalute.

pai bossake nu a zis nimic concret, doar ca la ranca e mai scump si ca de asta ar prefera obarsiile. sa gasim cateva pensiuni sa convina tuturor si poate avem noroc si intra si cateii, mie una mi-ar placea mult
      Last edited by playmo; 17 August 2009, 16:42.

Comment

Detail, ideea plecari a fost asa:
        plecam azi ajungem pana la ranca, ne cazam prima noapte. dimineata plecam in continuare pana la sebes, ajungem in sebes seara, ne cazam si a treia zi plecam spre casa.

solutia la 2 zile pe care o vad e asa:
        plecam azi, ajungem pana unde putem pe dn67c <noaptea nu avem nici o sansa sa circulam si nici nu vedem nimic> si ne cazam la cort/mcv -aici iar vor sari fetele in sus ca nu au dush, apa calda, toaleta- dimineata continuam traseul cu revenire in bucuresti.
        dar parca tot mai dragut ar fi la minim 3 zile.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

nu va agitati prea tare pentru mine, am MCV-ul, am dormit la viata mea in camping prin strainatate si in Dacia 1300 berlina, deci MCV-ul e hotel, eventual culc cainii in el, ca acolo se simt acasa...

Originally posted by DomnulK View Post
          Detail, ideea plecari a fost asa:
          plecam azi ajungem pana la ranca...
          pai eu as vedea statul pe munte mai mare:
          -plecat din Bucuresti pana la Ranca prima jumatate de zi (max 5-6 ore)
          -Ranca - Obarsia Lotrului si variante (se poate merge spre Petrosani si spre Brezoi) pe munte - ziua a doua
          -Obarsia Lotrului (plecat de dimineata - nu sunt multi km pana la Sebes, si nici nu e asa de prost drumul) - Sebes si inapoi la Bucuresti ziua a treia.
          Chiar daca ajungi noaptea in Bucuresti (poate e mai bine) castigi o zi pe munte.
          Last edited by detail; 17 August 2009, 16:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu am cort, si nu ma deranjeaza sa dorm in el. sinx deasemenea spunea ca are cort.
            in caz de forta majora < ursi > putem sa ne refugiem in masini :P
            Fuarte Nervos !!!

Comment

n-o sa vezi doua zile la cort cu fetele fara "dusch"...
              vezi ca umbla o ursoaica pe la Ranca cu doi pui cand a disparut baietelul ala...
              mie-mi plac doar ursii de Brasov Valea Cetatii, si si aia de la sora-mea din balcon.
              poate ne fac o dauna totala la conserva...
              Last edited by detail; 17 August 2009, 17:00.

Comment

da da da

depinde de fete...sunt si fete de comitet

Datorita faptului ca sunt o fire mai dificila si pentru a nu stica buna dispozitie a celor care merg, eu am decis sa ma duc acolo unde am fost trimis fara menajamente. Deci nu mai particip.

Distractie frumoasa, multa adrenalima si buna dispozitie. Astept poze de la voi!
                Last edited by NerviiMei; 17 August 2009, 17:21.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

????????????

Comment

detail traseul si programul propuse sunt super ok
                    Last edited by NerviiMei; 17 August 2009, 20:20.

Comment

eu o sa plec undeva pe la 3 dimineata din bucuresti ,incep sa urc pe ziua , o sa ajung in petrosani unde ma hotarasc daca o iau spre sebes sau spre voineasa ... daca ma prinde noaptea ma cazez unde gasesc , eventual si in masina ;) dimineata iau drumul spre bucuresti ...
                      intentionez sa ma intorc oricum seara in aceeasi zi spre bucuresti dar neprevazutul ....
                      Last edited by skandal; 17 August 2009, 18:20.

Comment

Cazare ieftina este la Obarsia Lotrului... in camping 30 lei / casuta. Chiar la jumatatea drumului...

Portiunea Sebes--> Obarsia Lotrului, se face in cca 3 ore, mers normal 40 km/h.
                        Portiunea Obarsia Lotrului --> Ranca, se face in cca 2 ore, mers cca 5...10 Km/h ; timp in care am stat cu burta la soare si am facut poze...
                        Portiunea Ranca -->Novaci, se face in cca 1,5 h, mers ca 40 km/h
                        Portiunea Novaci --> Bengesti, 45 min, mers 80 Km/h

Dupa Obarsia Lotrului, spre Ranca, este podul in lucru (posibil sa fie gata acum)...Eu cand am fost, am trecut prin rau cu masina (apa era la nivelul pragului), dar nu plouase in zona...Daca ploua, creste nivelul apei si nu se poate trece cu loganu.

Din Sebes, se poate face Transalpina complet intr-o zi... Eu am plecat anul trecut din Sebes, la 8 dimineata. La 13:00 eram la Obarsia Lotrului...am mancat acolo si am continuat drumul. La 20:00 eram in Ramnicul Valcea.

Portiunea de munte cu peisaje frumoase si drum de 4X4, este de la Obarsia Lotrului, la Ranca, restul e drum normal....sa-i zicem, de tara.

Pentru cazare, este indicat sa telefonati inainte....daca sunteti interesati, va las numarul de telefon de la Obarsie.

Pentru entuziasti...am harti disponibile

Sper sa va fie de folos informatiile....Daca aveti intrebari, spuneti

Sa va faceti o idee...

http://www.loganclub.ro/forum/tehnic...-t13221p2.html --> postul 35
                        Last edited by alexyno; 17 August 2009, 19:20.
                        e-mail: office@stickere.info

Comment

doua lucruri nu inteleg:
                          1. K-ule ai renuntat?
                          2. skandal, cum adica pleci? te duci de nebun de unul singur?

Azi am fost entuziasmat toata ziua... nu imi stricati buna-dispozitie...

Eu am 2 corturi pe care le pot pune la dispozitie... am cateva saltele conflabile, am torte, am cam tot ce avem nevoie. Cred ca cel mai bine, pentru mine, ar fi sa scot canapeneaua si sa las scaunele cat de mult pot pe spate... dorm si bine, si fara griji. Oricum... cum decideti eu accept... nu fac nazuri, nu fac figuri, nu am nevoie de conditii de 9*. Merg pentru peisaje, natura si nu in ultimul rand sa ne simtim bine impreuna.
                          Last edited by sinx; 17 August 2009, 22:21. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

nu, nu am renuntat, de mers merg, dar doar cu anumiti coforumisti.
                            Cu altii ma vad doar acolo unde m-au trimis.
                            Last edited by NerviiMei; 18 August 2009, 00:05.
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

asta suna a discriminare )
                              e-mail: office@stickere.info

Comment

K pe mine poti conta... merg 100%.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google