Sfarsitul de saptamana 11-12 septembrie a fost unul plin pentru LoganClub Bucuresti. Doua mari evenimente s-au consumat, adica evenimentul auto-moto al anului, EXTREMEWHEELS si finalizarea Campaniei de Ajutorare a Casei de Copii.
La ExtremeWheels ne-am prezentat cu 3 dintre cele mai frumoase masini ale noastre, SDP, HZP si CUP, iar doua dintre ele au fost la inaltime, pe podium.
Cea mai galagioasa evacuare:
B 48 CUP - Dsign - Locul 2 - 113db
CEA MAI TARE MASINA A EVENIMENTULUI :
B 49 HZP - SanduGolanu - Locul 1
Multumim :
- organizatorilor, pentru un eveniment reusit 100% - FELICITARI FanKia si EXTREMEWHEELS
- comunitatii LoganClub Bucuresti, care ne-a sprijinit pe toata perioada evenimentului - Skandal, Cosmin, Mario, Viperutzu, Fane, Zuz, Ciprian, Sandu, Dani, Soran, Jocker, GVG - poze poze poze, Edy, Lanceru, Bleizer, SYA, KLU si toti ceilalti care au pus umarul
- echipei de drifteri pentru show maxim
- echipei Off-Road pentru distractia "la inaltime"
- echipei de fete inalte si subtiri care ne-au incantat privirile
- Manu Mihalache, pentru lectia de pilotaj sportiv
- echipei de Stunt Bike, baietii care "stiu sa cada"
- omului de la microfon, nu inteleg de unde a avut atata glas
- nu in ultimul rand, CLUBURILOR PARTICIPANTE - fara ei nu era un asa spectacol
AlfaRomeoClub
ClubMazda
ClubFord
FanFiat
HotHatches
Mitsu.ro
AudiRomania
LoganClub Bucuresti
Smart-Club
ClubChevrolet
Subaru Fan
FanKia
GroundZeroTeam
A fost o experienta frumoasa, care speram sa se repete in curand, sa ne reintilnim cu si mai multe cluburi, sa vorbim mai mult si sa ne cunoastem mai bine.
La ExtremeWheels ne-am prezentat cu 3 dintre cele mai frumoase masini ale noastre, SDP, HZP si CUP, iar doua dintre ele au fost la inaltime, pe podium.
Cea mai galagioasa evacuare:
B 48 CUP - Dsign - Locul 2 - 113db
CEA MAI TARE MASINA A EVENIMENTULUI :
B 49 HZP - SanduGolanu - Locul 1
Multumim :
- organizatorilor, pentru un eveniment reusit 100% - FELICITARI FanKia si EXTREMEWHEELS
- comunitatii LoganClub Bucuresti, care ne-a sprijinit pe toata perioada evenimentului - Skandal, Cosmin, Mario, Viperutzu, Fane, Zuz, Ciprian, Sandu, Dani, Soran, Jocker, GVG - poze poze poze, Edy, Lanceru, Bleizer, SYA, KLU si toti ceilalti care au pus umarul
- echipei de drifteri pentru show maxim
- echipei Off-Road pentru distractia "la inaltime"
- echipei de fete inalte si subtiri care ne-au incantat privirile
- Manu Mihalache, pentru lectia de pilotaj sportiv
- echipei de Stunt Bike, baietii care "stiu sa cada"
- omului de la microfon, nu inteleg de unde a avut atata glas
- nu in ultimul rand, CLUBURILOR PARTICIPANTE - fara ei nu era un asa spectacol
AlfaRomeoClub
ClubMazda
ClubFord
FanFiat
HotHatches
Mitsu.ro
AudiRomania
LoganClub Bucuresti
Smart-Club
ClubChevrolet
Subaru Fan
FanKia
GroundZeroTeam
A fost o experienta frumoasa, care speram sa se repete in curand, sa ne reintilnim cu si mai multe cluburi, sa vorbim mai mult si sa ne cunoastem mai bine.
Comment