If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa cum probabil veti citi in topicul din link, colegul VirtualMan ne invita sa participam la Cupa VSS, care se va derula pe un circuit de karting, 100% asfalt.
Avand in vedere faptul ca pana la Arad si inapoi facem ~1200km plus plimbarile de acolo (recunoasteri, calificari, concurs), propun sa ne inscriem de acum si sa cautam sponsori, macar pentru combustibil.
dizaine, sa nu zici ca nu te/va ajuta nimeni, uite, eu primesc 2 colegi sa stea la mine in tm pe perioada respectivului week end. deci in privinta cazarii, tu si inca unul sunteti "rezolvati". si jiji mareom a zis ca ia si el doua bucati de bucuresteni in gazda asa ca 4 oameni, aveti cazare la timisoara. de la tm la arad sunt 50 de km, circa 45-50 de minute de mers super lejer cu masina. na, adunati bani de benzol si sa va vad la circuit...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Te mancam cu Loganele pe circuit, ba, nepotul lui Prost...
Ca info generala, sunt 560 km pana la Arad, adica 1120km dus-intors. Adica aproximativ 120litri de combustibenzol de masina participanta. Ar fi interesant de vazut cat ne costa o platforma pana acolo si inapoi.
as avea o alta idee.....hai sa mergem cu avionul pana acolo si sa inchiriem masinile din arad. parerea mea este ca iesim mai ieftin asa. nu m`am interesat cat costa biletul de avion si inchiriatul masinii acolo, dar dupa mintea mea e mai putin decat 3 plinuri de benzina.
Ca info generala, sunt 560 km pana la Arad, adica 1120km dus-intors. Adica aproximativ 120litri de combustibenzol de masina participanta. Ar fi interesant de vazut cat ne costa o platforma pana acolo si inapoi.
Eu zic ca nu se merita . Daca adunati 7-8 masini puteti inchiria un camion . O sa va ia aproximativ 100 eur de masina .
Nu crezi ca ai exagerat un pic consumul, 120 l la 1120 km e putin peste 10 %, mai real ar fi undeva intre 7 si 8 % avind in vedere cit de aglomerata e soseaua si cit de putine locuri ai unde poti depasi, daca prinzi un autocar si te pui in plasa lui scoti sub 6% consum pina la Arad, aici pe circuit o sa consumati un pic mai mult dar nu cred ca per total ajungi la max 100 l benzol.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment