If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am de lucru cu "bucuresteni" destul de des si au de venit cu masina din Bucuresti pana in Deva. Nici unul s-a scos sub 5 ore pana acum. Tot undeva la 6-7 ore fac. Asta coxxx ? LOL
Locuri pentru depasit sunt destule si chiar daca depasesti mult tot nu s-ar cadea un consum peste 8% la un Logan 1.6
uite ca eu cu dsign am scos cam 4-5 ore cu tot cu opriri bucuresti - Iasi si sunt tot cam pe acolo km(daca nu mai mult cu vreo 70 ... pe unde am luat-o noi) si din cate am inteles drumu ceva mai naspa ... deci ...
asta da... niciodata nu stii ce iti rezerva drumul ... mai ales cand il faci pentru prima oara ... dar cat de cat avem un atu... toti avem statii cb... ceea ce ne mai ajuta putin...
P.S.: am vazut ca s-au inchis inscrierile - sper sa mai fie loc ... ca vreau si eu sa ma inscriu.
@Miky, la 1100 km dus-intors, plus frecusul din Arad, plus cursa propriu zisa, eu zic ca 120litri de benzinica nu sunt multi. Sa fim realisti, doar n-o sa merg pana la Arad cu 90km/h, fara accelerari bruste. M-as plictisi.
O platforma pt 2 masini mi-a cerut 1500lei, "ca ma cunoaste". Deci mult.
Pai lasa, cand tu te intorceai de la regionala de la Cluj, eu ma intorceam de la Bucuresti, ne-am intersectat inainte de Sibiu. La drumul ala am avut consum 9.3%.
Consumul de benzen pentru toata distractia e chiar putin optimist Drumul in sine ar trebui sa-l faci cu 2 plinuri.
Oricum pe valea Oltului e frumos, zona din jurul Sibiului la fel, iar valea Muresului este plina de curbe. Acu daca tot ajungeti in Arad, puteti vizita si Timisoara, nu ? Plus ca n-ar strica si o vizita pe langa Deva, sunt multe de vazut
LCD probabil se va deplasa in formatie consistenta la Arad.
Eu o sa sustin atat cat pot un participant din Bucuresti... cu ceva banuti pentru benzina. Sa vad daca pot face vreo combinatie sa scot niste benzina la 2,5 roni litrul. Mai sunt ceva luni si propun sa ne apucam sa strangem cate 10-20 de roni pe luna ca sa nu lasam pe ultima suta de metri tot. Bine-inteles sunt invitati sa cotizeze cei care tin la imaginea clubului si s-ar bucura sa vada un membru LCB cum participa si eventual se intoarce acasa cu o cupa...
Sfatul meu ar fi sa nu socotiti benzina la mililitru, pt ca nu stiti ce va rezerva drumul, pe unde mai vreti sa va plimbati si plus de asta in regim de cox pe circuit masina papa undeva pe la 25l/100. Credeti-ma pt ca si eu am facut FOARTE multe deplasari de genul. Eu zic ca Dsign a socotit f bine benzina. Bafta in continuare la gasit sponsori!
la stilul meu de mers nu am consumat mai mult de 7,5 l /100 cu a treiu la 100 -110 si mers mult cu ea
seba poate confirma la drumurile lungi nu consuma mai mult de atita troaca si nici eu nu stau prea mult in coada cuiva
ideea sa ai media orara de 90 - 100 (nu viteza efectiva ci media)
si daca veniti 4 in masina e mai ieftin
confirm, sorin merge incet. de aia i se zice "a 3-a 7000", de incet ce merge. asta pana la 100km/h nu stie ca masina are viteza a 4-a si de la 130 o are si pe-a 5-a. daca-l lasi la mintea lui, 10% e chiar consum mic
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment