In primul post ai link catre topicul de inscrieri. Evident ca ai voie. Hai, vino, sa ne strangem cat mai multi, sa-i asaltam
Cupa VSS Arad - Participare LCB, Sponsorizare, Pregatire
Collapse
X
-
-
-
Pt cei care s-au inscris la Cupa Vss Arad, s-au facut listele cu grupele din care veti face parte si s-au pus cateva oferte pt cazare. Pt mai multe detalii intrati aici: http://www.loganclub.ro/forum/cupa_v...-t18213p7.html
Multa bafta si sa veniti cu ceva cupe.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Daca am avea idei le-am tine pentru noi... nu ne place concurenta... in primul rand ca sa ai sponsori oficiali ai nevoie de identitate juridica... sau cel putin asa stiu eu... sa poata justifica sponsorul incotro s-au dus banii... asa pe ochi frumosi, nu cred ca ar da nimeni in afara de mama, unchiul, etc.sigpic
Comment
-
Cupa se va desfasura in perioada 13-14 Martie 2010, pentru ca mai mult de 35-40 de masini pe zi nu se poate. In zilele urmatoare se va pune la punct programul competitiei.
Taxa de inscriere este de 110 RON per masina, astfel, cei care se dau cu doua sau mai multe masini vor plati pentru fiecare masina.
Pentru cei care doresc cazare si vor sa stea cu ceilalti participanti cea mai buna varianta este pana la urma Hotelul George's (http://www.cazarearad.ro/index.php?cmd=unitate&id=103). Am fost personal acolo si conditiile de cazare sunt bune iar parcarea interioara destul de mare si ingradita. De asemenea, pe centura Aradului timpul de ajungere la circuit este de maxim 5 minute. Costul estimativ al cazarii este de 65-80 RON / camera / noapte. Spun estimativ pentru ca in functie de numarul de camere ocupate se negociaza si tariful si din aceasta cauza ar fi bine sa stim cat mai curand cati doritori de cazare ar fi.
Pentru mai multe informatii si detalii il puteti suna pe Sorin la tel: 0724 316 943. In perioada urmatoare se va posta si un cont bancar pentru virarea sumelor pentru inscriere.
--------------------------------------------------------------------------------
Concursul are loc in data de 13-14 martie 2010
lar inscrierile se dau drumul in data de 1 02 2010
Tel contact, Sorin: este 0724316943
Pentru cei care merg la gala campionilor sa veniti incununati
Taxa de inscriere = 110 ron
Se va face un cont in banca pentru cei care nu sunt de la Tm. O sa va tin la curent si cu alte detalii.Last edited by Mario Popa; 2 February 2010, 20:26.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Originally posted by sinx View PostDaca am avea idei le-am tine pentru noi... nu ne place concurenta... in primul rand ca sa ai sponsori oficiali ai nevoie de identitate juridica... sau cel putin asa stiu eu... sa poata justifica sponsorul incotro s-au dus banii... asa pe ochi frumosi, nu cred ca ar da nimeni in afara de mama, unchiul, etc.Its just a car ...
Comment
Comment