Cupa VSS Arad - Participare LCB, Sponsorizare, Pregatire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In primul post ai link catre topicul de inscrieri. Evident ca ai voie. Hai, vino, sa ne strangem cat mai multi, sa-i asaltam
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Vin eu cu o idee pentru voi: v-ati gandit la ceva gen reclama pe masini? Vorbiti cu o firma: o reprezentati la Cupa si primit niste mici sponsorizari.

PS: e doar o idee, nu sariti acum .
      sigpic

Comment

Se poate baga si un megane pe acolo ? Daca da sunt sanse de 80% sa vin(depinde de cati bani am)
        sigpic

Comment

Pai inscrie-te... Dar inscrie-te daca vii sigur
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Incercam sa gasim o sponsorizare la Petrom sau Rompetrol?
            Ma gandesc ca daca vin peste 70 de masini la eveniment o sa fie ceva promovare si expunere pentru eventuali sponsori
            sigpic
            ^Logan turbat (WIP)^

Comment

vezi sa nu`i doara`n cot paia de 70 de masini.
              crezi ca stau aia sa se uita la 3 logane amarate , sa fim seriosi totusi.
              dar se merita o incercare

Comment

Pe 22 ianuarie am inspectia la masina... proprietarul reprezentantei dacia unde fac itp-ul este un unchi mai indepartat... poate poate...
                sigpic

Comment

Pt cei care s-au inscris la Cupa Vss Arad, s-au facut listele cu grupele din care veti face parte si s-au pus cateva oferte pt cazare. Pt mai multe detalii intrati aici: http://www.loganclub.ro/forum/cupa_v...-t18213p7.html

Multa bafta si sa veniti cu ceva cupe.
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

cum pot gasi si eu sponsori baieti ? dati cateva idei ? sunt student .. am si eu 800 si ceva de km de facut .. bani ... 0 )
                    Its just a car ...

Comment

Daca am avea idei le-am tine pentru noi... nu ne place concurenta... in primul rand ca sa ai sponsori oficiali ai nevoie de identitate juridica... sau cel putin asa stiu eu... sa poata justifica sponsorul incotro s-au dus banii... asa pe ochi frumosi, nu cred ca ar da nimeni in afara de mama, unchiul, etc.
                      sigpic

Comment

Cupa se va desfasura in perioada 13-14 Martie 2010, pentru ca mai mult de 35-40 de masini pe zi nu se poate. In zilele urmatoare se va pune la punct programul competitiei.
                        Taxa de inscriere este de 110 RON per masina, astfel, cei care se dau cu doua sau mai multe masini vor plati pentru fiecare masina.

Pentru cei care doresc cazare si vor sa stea cu ceilalti participanti cea mai buna varianta este pana la urma Hotelul George's (http://www.cazarearad.ro/index.php?cmd=unitate&id=103). Am fost personal acolo si conditiile de cazare sunt bune iar parcarea interioara destul de mare si ingradita. De asemenea, pe centura Aradului timpul de ajungere la circuit este de maxim 5 minute. Costul estimativ al cazarii este de 65-80 RON / camera / noapte. Spun estimativ pentru ca in functie de numarul de camere ocupate se negociaza si tariful si din aceasta cauza ar fi bine sa stim cat mai curand cati doritori de cazare ar fi.

Pentru mai multe informatii si detalii il puteti suna pe Sorin la tel: 0724 316 943. In perioada urmatoare se va posta si un cont bancar pentru virarea sumelor pentru inscriere.

--------------------------------------------------------------------------------

Concursul are loc in data de 13-14 martie 2010
                        lar inscrierile se dau drumul in data de 1 02 2010
                        Tel contact, Sorin: este 0724316943
                        Pentru cei care merg la gala campionilor sa veniti incununati
                        Taxa de inscriere = 110 ron
                        Se va face un cont in banca pentru cei care nu sunt de la Tm. O sa va tin la curent si cu alte detalii.
                        Last edited by Mario Popa; 2 February 2010, 20:26.
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Originally posted by sinx View Post
                          Daca am avea idei le-am tine pentru noi... nu ne place concurenta... in primul rand ca sa ai sponsori oficiali ai nevoie de identitate juridica... sau cel putin asa stiu eu... sa poata justifica sponsorul incotro s-au dus banii... asa pe ochi frumosi, nu cred ca ar da nimeni in afara de mama, unchiul, etc.
                          esti rau frate de ce zic asta ? concurenta ? totusi eu is in mures voi la bucuresti nu stiu cum v-as putea face concurenta + ca eu sunt unu voi mai multi ... oras mic aici la voi enorm
                          Its just a car ...

Comment

oras enorm , dar plin de avari , toata lumea trage pt ei , nu pentru altii.

Comment

cred ca peste tot e asa , cand am zis enorm in caz ca ma intelege gresit ziceam enorm fata de orasul in care locuiesc eu
                              Its just a car ...

Comment

lasa ca nici targu mures nu e mic , am trecut prin el si nu se mai termina...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google