glumeam cu '' nu ne place concurenta''... de fapt eu nici nu ajung la eveniment... nu am nici o idee de cum poti obtine sponsori... dupa cum ziceai, stai intr-un oras mic, deci conditiile sunt diferite de Bucuresti. Oricum... indiferent de unde esti tot greu o sa reusesti cu sponsorizarile...
Cupa VSS Arad - Participare LCB, Sponsorizare, Pregatire
Collapse
X
-
Deci... Ne-am inscris multi pe liste, dar cand sa dam banutul sa facem inscrierea cum trebuie... am ramas singur. Voi fi tare suparat daca nu merge nimeni sa ma sustina.
Comment
-
dsign -lasa ca te sustinem noi restul daca nu vin baietii de la buc
Comment
-
Hai dragilor, veniti careva cu mine, nu ma lasati singur
e 80 lei camera/ noapte, putem pleca de vineri la pranz daca e ceva
Am 2 locuri in masina mea, pentru impartirea costurilor de transport
Comment
-
salutari la toti. vedeti ca s-au scos masini la "inchiriat" pentru competitie. e vorba pana acum de un Peugeot 306 S16 2.0 16V 150 CP si un Logan. Deci puteti veni mai multi cu o masina, va intelegeti la "inchiriere" si cred ca iesiti mai ieftin. Daca va intereseaza, dati-mi un PM ca sa incerc sa va pun in legatura cu persoanele respective.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Bre colegilor, eu zic sa ne intalnim la un fulgerica/sambata la Poli sa discutam oficial cine merge la Arad.
As vrea sa stiu un numar sigur de doritori in cazul in care gasim sponsori pentru combustibil si ce suntem pregatiti sa facem pentru sponsorizare (stickere pe masina, banere in parcare, laudat sponsorul la interviuri, etc).
Daca stiu sigur cati sunt disponibili si ce avem nevoie de la sponsor, pot discuta de o sponsorizare la Petrom.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
ce pot sa va asigur apropo de sponsorizari, e ca voi face tot ce pot pentru o mediatizare a evenimentului, pentru a aduna lume, tv si radio, astfel incat acei sponsori sa fie cat mai "vizibili". sper sa reusesc acest lucru.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Vali, se pare ca momentan sunt singurul care merge cu adevarat.
Eu ma pot sustine si singur, numai ca am suficient spatiu pe masina, numai bun pentru reclama
Daca imi rezolv problema cu ambreiajul si capetele de bara, voi fi chiar in forma pentru ceva premii (ambreiaj obosit, inca nu patineaza, insa nu e demn de a ma prezenta cu el la asa ceva + capete de bara nasoale)
Comment
-
Comment
-
Eu merg oricum. Si eu am loc in masina pentru doritori!
Pana la ora concursului sper sa-mi vina jantele si sa apuc sa "incalzesc" gumele...
Propun sa ne intalnim vineri seara la fulgerica sau sambata la poli si sa vedem cine ar fi pregatit sa vina daca facem rost de sponsorizare macar pt gazolina. O sa postez acum mesaj si pe thread-ul de fulgerica!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment