Radare , Filtre , Controale Etc...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa stiu si eu ca sunt de monitorizare trafic...si mereu aveam 120 si le faceam cu mana)
    http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

• tot e rau , dar eu aveam la un moment dat cand testam volanul , vreo 160 , asa`mi arata pe bord acolo

Comment

• nu ne-am trezit cu nimic prin cutiile postale deci ) e bine momentan
        http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

• atentie la radare prin bucuresti! de la podul basarab la 400 m pe partea dreapta a dimbovitei in fata la CET [unde se vad turnurile mari] sta zilnic un MCV cu fata pe contrasens la control !
          Attached Files
          Last edited by CataFOF; 19 February 2012, 19:33.

Comment

• Am trecut de vreo cateva ori cu 100 si nu am primit nimic in cutia postala, cu toate ca erau acolo ! Ori si cum e bine de stiut ca ei se afla acolo, scunsi dupa stalpi !

Comment

• mai insista un pic, te anunt eu cind sunt acolo!

Comment

• Controale la RATB azi in 41 , la greu...
                sigpic

Comment

• Apropo de controale,,,un prieten a patit-o rau de tot azi la Unirii in fata Hanului lui Manuc.
                  Venea dinspre Corneliu Coposu si fiindca nu a avut ABTIBILDUL de la ITP lipit pe numar a fost pur si simplu oprit pt asta. Deci politatii opreau numai masini care nu aveau abtibildul lipit pe numarul de inmatriculare. Care nu avea bulina pe numar ,,hat,, tras pe dreapta.
                  Omu,ca sa fie meniul complet,a avut ITP-ul expirat din Octombrie si uitase de el. Nici macar in fata politaiului cand i s-a cerut actele nu si-a dat seama imediat ca e expirat. Era convins ca e in regula.
                  S-a rugat de el sa-l ierte,,,dar degeaba.

Asa ca atentie la BULINE care mai umblati fara ele!

Acu amenda vreo 600 de lei,,talon suspendat si ITP-ul sa-l faca direct la RAR.

Comment

• astia numai stiu cum sa faca rost de spagi ...
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• "Apaca", 01.05.2012.
                      Attached Files
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• filtre azi pe toata raza ploiestiului;

ploiesti- slanic
                        ploiesti - valeni
                        ploiesti - albesti
                        ploiesti - banesti
                        ploiesti - ploiestiori

doar patru echipaje m-au oprit in decurs de 60 de minute. (verificare acte, etilotest si portbagaj)

inca mai am permisul ))))))))))
                        Last edited by RAZVAN-005; 3 May 2012, 00:23.
                        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Daca si la LOTO ai fi asa de norocos sigur te-ai imbogati rapid. Daca ai prins 4 controale din 5...atunci iti doresc sa prinzi si la LOTO 5 din 6/49.

Am luat si eu o amenda Duminica pe la ora 18 cand am plecat de la tara pt ca am uitat sa aprind faza scurta. Pe un alt logan in acelasi timp il oprise pt ca avea doar POZITIILE aprinse.
                          Asa ca noi astia cu logane suntem un real pericol si punem viata altora in pericol pt ca mergem fara lumini O sa le platesc si eu amenda de 70 de lei sau 140 dupa 48 de ore cand o sa imi aduc aminte de ea. Le-am zis ca deabia am plecat din comuna respectiva de la socramiu si ca deaia am uitat sa aprind lumina si ei la iesirea din comuna HAT PE DREAPTA . Bine ca aveam centura pusa si copilul pus in scaunul auto ca mai imi dadeau amenda si pt astea!

Comment

• cat o sa ne mai uitam in curtea vecinului in loc sa ne uitam in ograda noastra prima data?
                            Last edited by CataFOF; 3 May 2012, 11:16.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Daca si la LOTO ai fi asa de norocos sigur te-ai imbogati rapid. Daca ai prins 4 controale din 5...atunci iti doresc sa prinzi si la LOTO 5 din 6/49.

Am luat si eu o amenda Duminica pe la ora 18 cand am plecat de la tara pt ca am uitat sa aprind faza scurta. Pe un alt logan in acelasi timp il oprise pt ca avea doar POZITIILE aprinse.
                              Asa ca noi astia cu logane suntem un real pericol si punem viata altora in pericol pt ca mergem fara lumini O sa le platesc si eu amenda de 70 de lei sau 140 dupa 48 de ore cand o sa imi aduc aminte de ea. Le-am zis ca deabia am plecat din comuna respectiva de la socramiu si ca deaia am uitat sa aprind lumina si ei la iesirea din comuna HAT PE DREAPTA . Bine ca aveam centura pusa si copilul pus in scaunul auto ca mai imi dadeau amenda si pt astea!

de 16 ani de cand am permisul pana ieri m-a oprit politia de 5 ori. ieri s-a compensat. spar sa nu o tina asa tot anul )
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• radare pe tudor vladimirescu! in haita!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google