Am facut acest thread ca sa ne ajutam unii pe altii de tot ce inseamna politia rutiera si ce locuri de panda au si nu numai.
bag eu cateva importante
radar cand iesi din pasajul Victoriei catre stefan cel mare , exact in dreptul Spitalul de copii.
radar pe stefan cel mare in fata la circ pe sensul catre victoriei.
radar pe mihai bravu dupa baba novac catre pasajul muncii .
radar la strand ciurel catre pasaj lujerului , opresc la benzinaria luk-oil
razii (spaga) aseara la intersectie fundenii cu sos. colentina , 2 echipaje erau , mcv nou , si rutiera.
atentie la intersectie mare big berceni , stau ca pandarii sa vada cine nu acorda prioritate la pietoni
vestita pta victoriei , mare grija la cele 2 semafoare de kkt dinspre bld kiseleff(ai verde la primul si la al 2-lea dupa 20 de metrii se pune instant rosu)+radare permanent , mai ales catre bld lascar catargiu.
bag eu cateva importante
radar cand iesi din pasajul Victoriei catre stefan cel mare , exact in dreptul Spitalul de copii.
radar pe stefan cel mare in fata la circ pe sensul catre victoriei.
radar pe mihai bravu dupa baba novac catre pasajul muncii .
radar la strand ciurel catre pasaj lujerului , opresc la benzinaria luk-oil
razii (spaga) aseara la intersectie fundenii cu sos. colentina , 2 echipaje erau , mcv nou , si rutiera.
atentie la intersectie mare big berceni , stau ca pandarii sa vada cine nu acorda prioritate la pietoni
vestita pta victoriei , mare grija la cele 2 semafoare de kkt dinspre bld kiseleff(ai verde la primul si la al 2-lea dupa 20 de metrii se pune instant rosu)+radare permanent , mai ales catre bld lascar catargiu.
Comment