Radar cand vii dinspre Crangasi spre Lujerului(exact dupa parc e radarul si te opreste dupa curba la benzinarie)ai dreacu, ii vad in fiecare noapte cand plec la munca...
Radare , Filtre , Controale Etc...
Collapse
X
-
ieri am fost si eu oprit in fata casei poporului de un nene garcea, pt folie... am autorizatie si pe fata si pe spate/luneta ...i-am prezentat hartogaria si plasticele aferente, la care el: "si autorizatia pt parasolar ? "
pai, pai, pai... de-a dreptul incredibil, nene!!! acum ne trebuie si autorizatie pt parasolar ????
Comment
-
nu am ce sa iti faca pt parasolar ...taximetristii au totii cu numele firmei
Radar aproape mereu este la fostul Policolor pe Bl-v Theodor Pallady in spre A2 ...si la linia de centura in drum spre cernica ...
Comment
-
Pe centura...de la podul de la Voluntari spre Otopeni stau radarele..mai ales ca este pe 3-4 benzi
Atentie la iesire din pasajul Obor spre Iancului pe Mihai Bravul...stau radare acolo aproape in fiecare seara.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostPe centura...de la podul de la Voluntari spre Otopeni stau radarele..mai ales ca este pe 3-4 benzi
.
Atentie la iesire din pasajul Obor spre Iancului pe Mihai Bravul...stau radare acolo aproape in fiecare seara.
Da Cata...tot 50 este.Last edited by matheo66c; 7 May 2010, 00:58.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
A scris un coleg mai sus daca trebuie sa ai autorizatie pentru parasolar.
Nu trebuie da cum tu aveai autorizatie de folir fata spate si nu avea ce sa iti faca a gasit ceva pana la urma.
Astia sunt nu ai ce sa le faci.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment