Organizator Intalniri Logan Club Bucuresti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari
    Multa bafta si succes in ce va propunrti de acum incolo.......

Comment

• Felicitari Skandal, Felicitari Fof si acuma la treaba cu voi )
      Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Bine ca ai revint skandal,succes lui asta micu CataFOF,drum bun celor ce au fost MarioPopa si SDP,veti ramine la noi,cu noi,in iminioara mea,si de ce nu cand situatiile va permit,sa reveniti
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Felicitari Skandal si CataFOF mult succes si numai realizari.

@AGENTUL NYT : Multumim pentru sustinere.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Felicitari amandurora si sa aveti grija de club. Avem si noi un om in conducere "raiser"

Comment

• multumim , inchidem aici.

Comment

• S`a redeschis buticul.

Am si eu de zis doua vorbe.

Nu inteleg de ce este atat dezinteres fata de niste lucruri care in trecut le faceam din placere, nu din obligatie.(ma refer la casa de copii, dar si la alte activitati)
                S`a strans o suma de bani modesta, chinuita, din luna august pana acum ceva timp. Nu mai zic de implicari cum ar fi cumparaturi, vizita la casa si cel mai rau este ca sunt persoane de s`au trecut pe lista(de buna voie) si nu au cotizat(sa nu se inteleaga ca am ceva cu cineva, este doar parerea mea exprimata aici)

Imi pare rau sa vad ca de ceva timp se vine la intalniri cand nu este nici un program, nu se mai vine ca alta data din pasiune, tin minte ca lasam alte treburi ca aveam intalnire nu stiu pe unde.

Eu aici ma retrag din implicarile clubului.

Eu dau vina pe facebook, nu pe criza.

Comment

• Pt. tine daca tot ai redeschis dupa ce tot tu ai inchis topicul ... iti dau copy/paste:
                  Nu sunt eu prea in masura sa comentez ceva din club ... dar, imi aduc aminte ca in trecutul nu prea indepartat primeam pe mess. mesaje offline de genul:
                  - Sambata ora xxx Poli
                  - In seara asta Kiss
                  - Strangem banii pt. copii (casa de copii)
                  - Mergem la cumparaturi (casa de copii)
                  - Sambata, plecare la casa de copii
                  ... etc, etc !

N-am mai primit astfel de mesaje (eu unul)... si ma gandesc ca poate si altii.
                  Asa ca...
                  Nu vreau sa ma transform in avocat al altora, dar eu unul nu pot sa ma uit zilnic pe forum (cred ca nici altii)... dar atunci cand am primit un mesaj (pe mess.) ca trebuiesc bani pt. casa de copii am dat fara nici o problema.

Concluzia:
                  Deci (pt. ca orice fraza inteligenta incepe cu ''deci'') ... pt. inceput ar trebuii sa revina ''cineva'' cu mesajele enumerate mai sus, pe mess. (poate uneori agasante)... si dupa aceea sa ''judecam'' cum merg treburile cu ''respectul'' sau cu ''telefonul in mana'', in anumite activitati.
                  In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                  http://searchme71.blogspot.com/

Comment

• Nu ai mai vazut pentru ca nu s`au mai dat, interesul trebuie sa fie de ambele tabere.
                    Daca se primeau mesaje cu casa de copii de ex, vrei sa zici ca brusc se trezea populatia? ma faci sa rad, sincer. Sa nu`mi zici acuma da daca stiai veneai, faceai etc da ?
                    Last edited by CataFOF; 17 December 2012, 23:32.

Comment

• Cata, stii prea bine (NU are rost sa-ti spunem noi, cel putin cativa) ca pentru tine (si nu numai, dar nu mai dau nume, va stiti) avem doar cuvinte de lauda.

Singur NU poti face nimic... De aia se numeste grup/gasca/echipa... CLUB! Fiecare actioneaza intr-un fel, personal, dar actioneaza.

NU este corect sa facem comparatii intre noi, atata timp cat cineva chiar face ceva...

Ideea tragico-comica, este ca a ramas doar numele de "Echipa/Clubul LCB".

Nu vorbim doar de un caz aici. Oamenii au devenit foarte comozi. Adu-ti aminte ca si eu m-am rugat sa mai veniti la cateva evenimente. S-au facut lucruri super, cu voi, cativa.

Dar, ordinea fireasca asta ar fi fost... Sa mai vina si altii, din urma...

Fiecare dintre noi a obosit, la un moment dat, sa mai traga de altii sa se faca ceva si, cum "dragoste cu sila, nu se poate"...

Concluzia mea: Cata, felicitari pentru perseverenta, ai fost printre cei care nu a renuntat cand a vazut ca nu are "back up" si a mers mai departe. In plus, iti felicit decizia de a renunta sa mai lupti impotriva morilor de vant, adica, a indiferentei.
                      Last edited by roxana22; 18 December 2012, 10:46.
                      Event planner

Comment

• Atunci cand un membru vechi ( nu dau nume) avea intentia de a renunta a se mai implica in activitatile clubului, din diferite motive, s-au auzit vorbe : " nu e problem vin altii tare din urma". Care-s aia?
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ca,bine a zis thejock3r
                          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                            (...) Sa nu`mi zici acuma da daca stiai veneai, faceai etc da ?
                            N-am zis asa ceva... si nici nu zic. Eu unul am venit in club din vara lu' 2010 ... am dat bani pt. casa de copii de fiecare data cand s-au strans (si nu numai pt. copii)... si am fost o singura data acolo.
                            - Ceea ce vreau sa spun este ca eu unul, am stiut de bani pt. casa de copii, intalniri, plecari la Mioveni sau Bv., petreceri de sfarsit de an si multe altele, numai si numai din mesajele mass pe care le primeam pe messenger de la id-ul ''loganclub.bucuresti'' ... Hai sa nu zic 100 % .... dar 80 %
                            De aceea am spus ca poate reluarea mesajelor mass ar fi o solutie.
                            In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                            http://searchme71.blogspot.com/

Comment

• Lipsa mesajelor atat pe forum pe sectiunile dedicate cat si pe mess au dus la acest lucru, la intalniri cat mai rare.

Eu recunosc ca in ultima vreme am fost absent la intalniri dar din motive bine intemeiate.

Acum voi avea mai mult timp si sigur voi fi prezent la multe intalniri dar problema este ca nu se ocupa nimeni de acest lucru de strangerea oamenilor, sa dea mass in fiecare seara cu intalnirea locul intalnirii, ora si asa mai departe.

Si Fof imi pare rau ca iti spun dar ca si CO-Organizator nu prea te-ai acupat de traba asta. Este parerea mea si nu trebuie sa mi-o iei in nume de rau.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Cipriane, citeste cu atentie postul lui Roxana, ti`a raspuns la intrebarile tale sau parerile tale.

PS. Era sa uit, cred tu ti minte doar un lucru, ca nu m`am ocupat sa`ti aduc bannerele cu LCB la Exporom, personal in fata blocului.

Originally posted by search_me71 View Post
                                - Ceea ce vreau sa spun este ca eu unul, am stiut de bani pt. casa de copii, intalniri, plecari la Mioveni sau Bv., petreceri de sfarsit de an si multe altele, numai si numai din mesajele mass pe care le primeam pe messenger de la id-ul ''loganclub.bucuresti'' ... Hai sa nu zic 100 % .... dar 80 %
                                De aceea am spus ca poate reluarea mesajelor mass ar fi o solutie.
                                Atata timp cat au fost evenimente, plecari etc, s`au dat, deci ai aflat, dar daca nu au mai fost,ce sa mai primesti ?
                                Nu am mai dat mass-uri acuma recent, pentru cumparaturi si mersul la casa de copii, ca nu mai avea rost, oricum eu le faceam si asiguram transport pana acolo. (dar au fost date mesaje pe forum si facebook, pe grupul dedicat)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google