SDP sa devina organizator, iar pt co-org. ii propun pe fofonea, fulgulet, mateo. Sau daca nu skandal organizator si SDP sa ramana tot co-org.
Organizator Intalniri Logan Club Bucuresti
Collapse
X
-
skandal e in top 300,e gradat,are 3 c***e,numai coboara el la nivelul asta,dar pe vremea lui era mai frumos,sa revina,eu propun pe SDP organizator,iar pe dada co` si cand propun asta stiu eu de ce si nu e caterinca
sau varianta,skandal O & FOF co...stima !Last edited by AGENTUL NYT; 11 July 2011, 20:47.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
taci ma ca te crap,ce trebuie sa citesc(sunt analfabet),eu spun ce-mi doreste inimioaraLast edited by AGENTUL NYT; 11 July 2011, 20:51.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
pfoa , lipsesc si eu ,,cateva'' luni de la intalniri si de pe forum si uite ce se intampla .... trebuie neaparat sa imi reiau serios programul de iesit la fulgere si intalniri ca nu se mai poate cu voi ... eu am ramas rau de tot in urma cu multe si imi trebuie un update serios ca am ramas la faza ca am dat la un moment dat 5 lei pt nu stiu ce legitimatie si acum vad ca treburile sunt foarte serioase si vreau sa revin printre voi cat de curand , iar cu votatul unui O si CO imi este cam greu sa ma pronunt acum ... pt ca toate persoanele nominalizate pana in prezent au contribuit la formarea LCB si imaginii sale si din punctul meu de vedere toti ar trebui sa faca o echipa
Comment
-
Votul meu merge la Skandal, pentru ca are o experienta destul de mare in spate, si desi renuntase la aceasta functie acum ceva timp, s-a ocupat in continuare de ceea ce inseamna Asociatia Logan Club Bucuresti.Multi imi spun ca sunt nebun...
Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...
Comment
-
Am citit tot ce s-a postat aici si am luat o hatarare. Cum majoritatea de aici au nominalizat alte nume eu ma retrag din functie lasand loc celui care va iesi prin vot si sper sa fie bine.
Am vorbit cu skandal care a spus ca o sa faca un poll.
Nu in ultimul rand vreau sa le multumesc celor care m-au propus pe mine in continuare si celor care m-au sustinut tot acest timp in care am fost CO.
Hai cu VOTU !!!!!!sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
1...Skandal,,sef de haita..
2...Fofu
3...Cosmin
4...Matheo
5...Canto
Cam asa sa fie poll-ul si dintre ei sa votam ajutorul de sef de haita si ajutorul ajutorului sef de haita...Cu alte cuvinte sa avem 3 la conducere ca daca nu este prezent SEFUL este AJUTORUL si daca nu este nici AJUTORUL este AJUTORICA !
Ps...Daca vreo unul dintre cei nominalizati nu vrea functia,,sa zica DA sau BA !!
Comment
-
Cel mai bine votam un Organizator si el decide cine sa ii fie ajutor, ajutorel, ajutorici si asa mai departe.
Iar pentru Organizator eu am urmatoarele propuneri:
1. Canto
2. Cosmin
3. Fofu
4. Matheo
5. SDP
6. Skandal
PS: ordinea este alfabetica si nu are nici o legatura cu ordinea preferintelor.
Comment
-
propunerile mele :
1.Skandal - organizator
2.Matheo - CO organizator
3.FOF - CO organizator
Comment
Comment